Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε με τη μαμά και τον αδερφό της & έστειλε μήνυμα αγάπης για την Ελλάδα

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Νέα δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε πριν λίγα 24ωρα η Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία έδωσε το παρών σε εκδήλωση του The Hellenic Initiative στο Ζάππειο Μέγαρο. Η σύζυγος του Νικολάου Γλύξμπουργκ ήταν ανάμεσα στις ομιλήτριες της βραδιάς και έδειχνε πολύ χαρούμενη στο βήμα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια και κυκλοφορεί συχνά στο κέντρο της Αθήνας, συνομιλώντας με τον κόσμο που σπεύδει να τους χαιρετήσει.

Η νέα εμφάνιση και το μήνυμα αγάπης για την Ελλάδα

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία της Τατιάνα Μπλάτνικ, βρίσκονταν η οικογένειά της μητέρα της, Marie Blanche Bierlein και ο αδερφός της, Μπόρις Μπλάτνικ.

Οι τρεις τους πόζαραν αγκαλιασμένοι με την Τατιάνα να μοιράζεται αργότερα την φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η 42χρονη φημίζεται για τις επιτυχημένες ενδυματολογικές της επιλογές και έδειχνε πιο κομψή από ποτέ με το μακρύ, printed φόρεμά της.

«Οικογένεια: Ο αδερφός μου, η μητέρα μου κι εγώ, στο Ζάππειο χθες, όπου υποστηρίξαμε το The Hellenic Initiative. Αγαπώ την Ελλάδα (Και σας αγαπώ και τους δύο τόσο πολύ)», έγραψε η 42χρονη.

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε αναφέρει για τη ζωή στην Ελλάδα: «Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου». Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στην Ελλάδα βρίσκεται και ο Παύλος Γλύξμπουργκ ο οποίος εντοπίστηκε πριν λίγα 24ωρα από τους φωτογράφους στο κέντρο της Αθήνας.

Η αγάπη για τη μαμά και τον αδερφό της

Τατιάνα και Μπόρις έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο αφού μεγάλωσαν μαζί με τη μητέρα τους. Ο πατέρας τους, Βλάντιμιρ Μπλατνικ πέθανε όταν η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν μόλις 7 ετών.

«Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν 7 ετών, αυτοκτόνησε. Αυτό είναι ένα προσωπικό ταξίδι για και μία προσωπική δέσμευση. Αυτό είναι κάτι για το οποίο κανείς δεν μιλάει. Και όταν βγήκα να το πω και πολλοί άνθρωποι μου είπαν Τατιάνα μην το κάνεις. Δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι αυτά τα πράγματα, αυτό είναι για το σπίτι. Αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει 1 άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αλλά δεν ήταν τόσο η πράξη αλλά ήταν η σιωπή γύρω από αυτή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να πω Τατιάνα βγες εκεί έξω, μίλα στον κόσμο και βεβαιώσου ότι κανείς δεν υποφέρει. Αν μπορείς να βοηθήσει έναν άνθρωπο», είχε εκμυστηρευτεί η Μπλάτνικ στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η αδυναμία της Τατιάνας για τον αδερφό και τη μαμά της έχει εκφραστεί αρκετές φορές δημόσια, με τρυφερές αναρτήσεις στα social media. Με αφορμή τα γενέθλιά του αδερφού της τον Μάρτιο του 2022, η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του κι είχε γράψει ένα πολύ γλυκό μήνυμα για τη σχέση τους.

«Χρόνια πολλά στον απίστευτο αδερφό μου, Boris -τον αγωνιστή, τον αδερφό, τον γιο, τον υπέροχο πατέρα, τον πιστό φίλο, τον chef και αυτόν που πάντα ήταν δίπλα μου. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω και με προστάτευες σε όλη μου τη ζωή, από τους νίντζα μέχρι και από τα clubs. Σε ευχαριστώ που πάντα με έκανες να νιώθω ασφαλής, που μου υπενθύμιζες να κρατώ τα πράγματα απλά, να είμαι προσγειωμένη και που μου θύμιζες την αξία της λέξης “όχι”», είχε γράψει η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης