Να πώς γιορτάζει τον έρωτα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ κάθε μέρα

Να πώς γιορτάζει τον έρωτα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ κάθε μέρα

«Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είχε πει η Τατιάνα χαρακτηριστικά.

Στις 25 Αυγούστου 2010, στις γραφικές Σπέτσες, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 στην Ελβετία ενώ επτά χρόνια μετά, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ το αγαπημένο ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια, έχοντας δημιουργήσει ένα υπέροχο, ζεστό αλλά και μοντέρνο σπίτι.

tatiana4.jpg

Η πρόσφατη επικαιρότητα με τον θάνατο του τέως βασιλιά, έφερε στο προσκήνιο τη σχέση του Νικόλαου με την Τατιάνα, η οποία μιλώντας πέρσι στον Άρη Καβατζίκη είχε εξομολογηθεί πως αγάπησε την Ελλάδα μέσα από τα μάτια του αγαπημένου.

tatiana5.jpg

«Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα».

«Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου». Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Ένας μεγάλος έρωτας:

Τη Τατιάνα λατρεύει τον Νικόλαο και λατρεύει να γιορτάζει και μια συγκεκριμένη γιορτή, εκείνη των ερωτευμένων που πλησιάζει.

Η 14η Φεβρουαρίου είναι μια ημέρα που η Μπλάτνικ αφιερώνει στον Νικόλαο κι εκείνος φροντίζει να την κακομαθαίνει!

https://www.instagram.com/p/CZ9wyZSNPjt

To 2022 o Νικόλαος, όπως κάθε χρόνο πρόσφερε ένα μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα στην καλή του κι εκείνη έγραψε: Να θυμάστε να γιορτάζετε την αγάπη προς όλους: την οικογένεια, τους φίλους, το φαγητό, το σπίτι, τη ζωή και το πιο σημαντικό, τον εαυτό σας.

https://www.instagram.com/p/CLSNAwWl_pM

Το 2021, η Τατιάνα είχε εξηγήσει πως είναι ευγνώμων για την αγάπη του Νικόλαου, τις υπέροχες αναμνήσεις και τα δώρα ανήμερα στη γιορτή του Έρωτα, τα τριαντάφυλλα και τα αγαπημένα της μήλα.

https://www.instagram.com/p/BfLnCDsFq4K

Και το 2020, που η Τατιάνα δεν μπορούσε να κοιμηθεί, άκουγε τη φωνή του Νικόλαου και ηρεμούσε.

Ο γάμος του Νικόλαου με την Τατιάνα

Η τελετή έγινε στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες και για τις ανάγκες της φιλοξενίας των υψηλών προσκεκλημένων, η τέως βασιλική οικογένεια είχε εκμισθώσει ολόκληρο το ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο».

Η νύφη έμεινε στην ιστορική Grace Suite μαζί με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού της κύκλου, ενώ ο γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος, έμεινε απέναντι από τις Σπέτσες, στο Πόρτο Χέλι, στο σπίτι της οικογένειάς του, τηρώντας έτσι το έθιμο που θέλει τον γαμπρό να μη συναντηθεί με τη νύφη πριν τον γάμο. Και το ζευγάρι δεν έμεινε μόνο σε αυτή τη παράδοση.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια στολισμένη άμαξα με λευκά άλογα, κλασική παράδοση των Σπετσών, ενώ ο γαμπρός έφτασε δια θαλάσσης στην εκκλησία με το παραδοσιακό σκαρί της γαλαζοαίματης οικογένειάς του, την «Αφρόεσσα».

https://www.instagram.com/p/Bm8FBemlGFY

Το νυφικό της Τατιάνας Μπλάτνικ ήταν του οίκου Angel Sanchez, γνωστός τόσο για την εξειδίκευσή του στο νυφικά όσο και για τις διάσημες πελάτισσές του (Σάντρα Μπούλοκ, Εύα Λονγκόρια, Ζιζέλ, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Μπιγιονσέ), και συνδύαζε μπούστο σε χαρακτηριστική γλυπτή φόρμα με μια vintage πινελιά ενός ντελικάτου μπολερό από λεπτοδουλεμένη δαντέλα. Και επειδή είχαμε να κάνουμε με μια πριγκιπική εμφάνιση, δεν θα μπορούσε να λείπει η τιάρα και το μακρύ πέπλο από το λουκ.