Παρούσα η Kate Middleton στο Trooping the Colour- Το νέο μήνυμα-εξομολόγηση για την υγεία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Παρούσα η Kate Middleton στο Trooping the Colour- Το νέο μήνυμα-εξομολόγηση για την υγεία της

Η Kate Middleton δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της και μοιράστηκε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο Trooping the Colour και οι αντιδράσεις.

Λίγες ώρες πριν το Trooping the Colour και εν μέσω της φημολογίας που την ήθελε να πραγματοποιεί την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την δημοσιοποίηση της διάγνωσής της με καρκίνο, η Kate Middleton έσπασε τη σιωπή της.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα social media και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό νεότερα για την κατάσταση της υγείας της, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους την στηρίζουν καθημερινά και μοιράζονται τις ιστορίες τους μαζί της.

Στον γάμο που όλοι περίμεναν να δουν την Kate και τα παιδιά, ο William εμφανίστηκε μόνος ξανά

Η Kate Middleton θα κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Trooping the Colour-Το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας της

Πριν από λίγη ώρα η Kate Middleton έκανε δυναμικό comeback στο Instagram και μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα από καρδιάς μήνυμα.

Φορώντας τζιν παντελόνι, λευκό t-shirt και blazer, η Kate πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και απέδειξε ότι εν μέσω της θεραπείας της εξακολουθεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Την ίδια ώρα η 42χρονη επιβεβαίωσε την παρουσία της στο Τrooping the Colour, τη μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια της μοναρχίας η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/C8NCRQKt4fA/

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές. Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να το αφήσεις να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Ζω την κάθε ημέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου», έγραψε η Kate Middleton στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο Κάρολος συγκίνησε τους Βρετανούς στην 1η του επίσημη εμφάνιση, ενώ παραμένει η αγωνία για την Kate

Σε λίγες ώρες ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, θα συμμετάσχουν κανονικά στο «Trooping The Colour» με τη μόνη διαφορά να είναι ότι ο μονάρχης δεν θα ιππεύσει όπως συνήθιζε να κάνει μαζί με τον πρίγκιπα William και την πριγκίπισσα Άννα αλλά θα μεταφερθεί στις εκδηλώσεις με άμαξα. Αυτή η αλλαγή οφείλεται πιθανότατα στην κατάσταση της υγείας του, με τον μονάρχη να ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γιατρών.

Τα υποστηρικτικά σχόλια και η ανυπομονησία του κοινού

Συγκίνηση προκάλεσε το νέο μήνυμα της πριγκίπισσας της Ουαλίας, με τους followers της να αφήνουν μηνύματα στήριξης και αγάπης κάτω από την ανάρτηση.

sxolia1.jpg

«Με την ησυχία σου. Μας λείπεις αλλά σε θέλουμε πίσω στο 100%. ❤️ Στέλνω σε εσένα και την οικογένειά σου αγάπη και υποστήριξη», έγραψε κάποιος ενώ μια άλλη follower σχολίασε:

«Σε αγαπάμε τόσο αγαπημένη πριγκίπισσα Αικατερίνη! Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω! Παρακαλώ πάρε όσο χρόνο χρειάζεσai. Η υγεία και η οικογένειά σου έρχονται πρώτα. Σoυ στέλνω πολύ αγάπη και θεραπευτικές ευχές! ❤️❤️❤️».

Η Kate Middleton εμφανίστηκε incognito όμως οι φήμες για την υγεία της συνεχίζουν να πληθαίνουν

Eξίσου θερμές είναι και οι αντιδράσεις στο Twitter/X με τα περισσότερα tweets να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την επερχόμενη πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton στο Trooping the Colour.

sxolia2.jpg

Πηγή κεντρικής: princeandprincessofwales