«Η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της με τον ίδιο τρόπο μετά τον καρκίνο»

Πατούλια Κατερίνα
«Η Kate Middleton δεν θα επιστρέψει ποτέ στα καθήκοντά της με τον ίδιο τρόπο μετά τον καρκίνο»
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Εν μέσω έντονης συνωμοσιολογίας και με τα δημοσιεύματα να την θέλουν να παραμένει εκτός μέχρι και το τέλος του χρόνου, η Kate Middleton αντιμετωπίζει μια ακόμα πρόκληση.

Εξαφανισμένη από τις 25 Δεκεμβρίου 2023, η Kate Middleton δίνει τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο και τα πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ήδη ολοκληρώσει έναν κύκλο της προληπτικής χημειοθεραπείας της και ανταποκρίνεται πολύ καλά.

Νέο θρίλερ με την Kate Middleton: H αποκάλυψη για το κενό ημερολόγιο που κάνει τον γύρο του κόσμου

Η Kate δεν θα εμφανιστεί στο Trooping the Colour

H Μiddleton θα είναι απούσα στη φετινή γιορτή και παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά ωστόσο ο ίδιος ο Κάρολος που δίνει και αυτός μάχη με τον καρκίνο, θα δώσει το παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή της 15ης Ιουνίου 2024.

Αλλάζει ο ρόλος της Kate στη βασιλική οικογένεια

Σημερινό δημοσίευμα της Page Six φέρνει την ανατροπή και εξηγεί πως η 42χρονη Kate ακόμα κι αν ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της, θα έχει διαφορετική θέση στην οικογένεια και στα καθήκοντά της μετά τις θεραπείες για τον καρκίνο . Το Us Weekly μέσω πηγής του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Kate δεν θα επιστρέψει πιθανότατα ποτέ στη θέση που είχε στο προσκήνιο όπως πριν τη διάγνωσή της. Η ίδια έχει επανεκτιμήσει τι θα μπορεί να αναλάβει από εδώ και μπρος».

Επιπρόσθετα, ο royal ειδικός Richard Fitzwilliams τόνισε πως και να είναι σε θέση να επιστρέψει στα καθήκοντά της, η Middleton θα πρέπει να πάρει τη συμβουλή της ιατρικής της ομάδας και να κάνει κάτι πολύ ισορροπημένο.

Το εν λόγω δημοσίευμα ήρθε μετά από εκείνο του Daily Beast που επιμένει πως η Kate δεν θα εμφανιστεί δημόσια μέχρι το τέλος του 2024.

«Το ημερολόγιο της Kate για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους», έλεγε το δημοσίευμα αναφερόμενο στις βασιλικές πηγές.

Η βασιλική οικογένεια έχει παραμείνει σιωπηλή σε ό,τι αφορά την υγεία της Middleton και στις θεωρίες συνομωσίας που μέχρι σήμερα αναφέρουν πως η Kate είναι ακόμα και σε κώμα.

Μυστήριο παραμένει για την ώρα αν τα παιδιά των William-Kate θα παραστούν στο «Trooping The Colour» συνοδεύοντας τον μπαμπά τους ή αν το ζευγάρι θα επιλέξει να τα κρατήσει μακριά από την έκθεση στον Τύπο, έχοντας ως no1 προτεραιότητα την ψυχική τους υγεία εν μέσω της μάχης της μητέρας τους με την επάρατη νόσο.

Στις 22 Μαρτίου, μέσω βιντεομηνύματος στο Instagram, η Middleton αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο ο οποίος εντπίστηκε μετά το χειρουργείο του Ιανουαρίου στην κοιλιακή χώρα και θα προχωρήσει σε ένα σχήμα προληπτικών χημειοθεραπειών.

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

Άλλο δημοσίευμα του Vanity Fair υποστήριξε πρόσφατα πως η 42χρονη πηγαίνει όλο και καλύτερα με τις θεραπείες της και ήδη νιώθει πιο δυνατή αλλά όχι τόσο δυνατή για να πάρει μέρος στο Trooping the Colour.

Στην ερώτηση «πώς τα πάει η πριγκίπισσα Kate», ο William απάντησε λίγο πριν το Trooping the Colour

«Η Kate τα πηγαίνει καλά»

Όταν βρέθηκε πρόσφατα ο William στο νοσοκομείο St. Mary's στα νησιά Scilli της Βρετανίας, η υπεύθυνη του νοσοκομείου, Tracy Smith, έκανε ξενάγηση στον πρίγκιπα στις εγκαταστάσεις κι εκεί τον ρώτησε πώς πηγαίνει η υγεία της Kate Middleton.

Ο William δεν δίστασε και απάντησε πως η Kate τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα παιδιά του, George, Charlotte Και Louis, ο William αστειεύτηκε, πως τα τρία παιδιά του ζήλεψαν πολύ που ο ίδιος βρέθηκε στα Scilli και τόνισε πως σκοπεύουν να έρθουν και πάλι πιθανότατα μέσα στην ίδια χρονιά.