Η Kate Middleton στο Trooping the Colour μαζί με τον γιο της Louis και το Twitter/Χ αντέδρασε

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton στο Trooping the Colour μαζί με τον γιο της Louis και το Twitter/Χ αντέδρασε

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Kate Middleton στο Trooping the Colour μετά από έξι μήνες απουσίας.

Μετά από δεκάδες θεωρίες συνομωσίας και αφού πέρασαν έξι μήνες από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση, η Kate Middleton δήλωσε παρούσα έχοντας μαζί τα παιδιά της. Στις πρώτες εικόνες η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας φορά μεγάλο λευκό καπέλο και έχει μαζί της τον γιο της Louis.

Παρούσα η Kate Middleton στο Trooping the Colour- Το νέο μήνυμα-εξομολόγηση για την υγεία της

https://www.instagram.com/p/C8OyHAkI7TQ/

Το Twitter αντέδρασε με χαρά στη θέα του «icon» όπως έγραψε ένας χρήστης, ενώ όλοι τόνισαν πως η Middleton δεν δείχνει καθόλου «νεκρή».

Και ο Κάρολος έχει ξεκινήσει για να φτάσει το Παλάτι για τον χαιρετισμό από το μπάλκόνι.

Trooping the Colour

Η Kate είχε τον Louis στο πλευρό της ο οποίος έκανε τα γνωστά του «κόλπα».

https://www.instagram.com/reel/C8PHW1gRzr7/

Το μήνυμα για τις θεραπείες και την εμφάνιση μετά πό έξι μήνες

Στο μήνυμά της στις 14 Ιουνίου, η Kate εξήγησε πως η περιπέτεια με την υγεία της δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχει δύσκολες ημέρες αλλά θα βρεθεί στη γιορτή για τα γενέθλια του βασιλιά.

https://www.instagram.com/p/C8NCRQKt4fA/

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές. Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και να το αφήσεις να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ στο The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Ζω την κάθε ημέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου», έγραψε η Kate Middleton στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τι είναι το περίφημο Trooping the Colour;

Το Trooping the Colour είναι το γεγονός που σηματοδοτεί τα επίσημα γενέθλια του/της Βρετανού/Βρετανίδας μονάρχη για πάνω από 260 χρόνια. Πάνω από 1.400 στρατιωτικοί μαζί με 200 άλογα και 400 μουσικούς παρελαύνουν κάθε Ιούνιο.

Την ίδια ώρα, οι δρόμοι είναι γεμάτοι από πλήθη ανθρώπων που κουνούν σημαίες καθώς η παρέλαση ξεκινάει από το παλάτι του Buckingham και διασχίζει τον δρόμο Mall και φτάνει στο Whitehall, ενώ μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν με άλογα ή μέσα σε άμαξες. Η Ελισάβετ ακολουθούσε σε άλογο παλαιότερα και μένει να δούμε τι θα κάνει φέτος ο Κάρολος.

Στο Whitehall, όταν ο βασιλιάς φτάνει, τον περιμένει ένας βασιλικός χαιρετισμός και έπειτα εποπτεύει τα στρατεύματα που αποτελούνται από εκπαιδευμένους στρατιώτες που φορούν την εθιμοτυπική στολή με κόκκινους χιτώνες και καπέλα από δέρμα αρκούδας.

Όταν οι στρατιωτικές μπάντες ολοκληρώσουν, ο Διοικητικός Αξιωματικός της παρέλασης χρησιμοποιεί πάνω από 100 λέξεις σε εντολές για να κατευθύνει τους στρατιώτες. Μόλις οι φύλακες περάσουν τον βασιλιάς, εκείνος πηγαίνει πίσω στο παλάτι του Buckingham μπροστά από τους στρατιώτες όπου ακολουθεί άλλος ένας χαιρετισμός από εξέδρα. Τα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν τον βασιλιά και βγαίνουν στο μπαλκόνι του παλατιού για να παρακολουθήσουν μία πτήση επίδειξης της Βρετανικής Αεροπορίας. Ένας χαιρετισμός με κανονιές στο Green Park θα ολοκληρώσει το γεγονός.