Στην ερώτηση «πώς τα πάει η πριγκίπισσα Kate», ο William απάντησε λίγο πριν το Trooping the Colour

Πατούλια Κατερίνα
Στην ερώτηση «πώς τα πάει η πριγκίπισσα Kate», ο William απάντησε λίγο πριν το Trooping the Colour

Πλησιάζει το Trooping the Colour, η μεγάλη γιορτή και παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά στη Βρετανία και ο κόσμος κάνει επίμονες ερωτήσεις στον πρίγκιπα William για την υγεία 

Μπορεί η Kate Middleton να παραμένει απομονωμένη δίνοντας τη δική της μάχη απέναντι στον καρκίνο, όμως ο πρίγκιπας William έχει επιστρέψει στα royal καθήκοντά του, δίνοντας ένα φειδωλό update για το πώς τα πηγαίνει η σύζυγός του.

Το σημάδι που υποτίθεται πως δείχνει πως η Kate Middleton είναι καλύτερα στην υγεία της

«H Kate τα πηγαίνει καλά»

Όταν βρέθηκε πρόσφατα ο William στο νοσοκομείο St. Mary's στα νησιά Scilli της Βρετανίας, η υπεύθυνη του νοσοκομείου, Tracy Smith, έκανε ξενάγηση στον πρίγκιπα στις εγκαταστάσεις κι εκεί τον ρώτησε πώς πηγαίνει η υγεία της Kate Middleton.

Ο William δεν δίστασε και απάντησε πως η Kate τα πηγαίνει πολύ καλά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τα παιδιά του, George, Charlotte Και Louis, ο William αστειεύτηκε, πως τα τρία παιδιά του ζήλεψαν πολύ που ο ίδιος βρέθηκε στα Scilli και τόνισε πως σκοπεύουν να έρθουν και πάλι πιθανότατα μέσα στην ίδια χρονιά.

Αυτή η σπάνια αντίδραση στην υγεία της 42χρονης Middleton έρχεται δύο μήνες μετά το βίντεο- μήνυμα της Kate για τις χημειοθεραπείες που έχει ξεκινήσει και τον καρκίνο που ήρθε σαν σοκ για την ίδια και τον William.

Στγην ίδια έξοδο του William, η προϊσταμένη του νοσοκομείου, Lynda McHale έδωσε στον πρίγκιπα μια κάρτα για τον πατέρα του και μια κάρτα για τη σύζυγό του, κάρτα η οποία περιείχε ευχές από την εγγονή της προϊσταμένης για να γίνουν καλά σύντομα τόσο ο βασιλιάς όσο και η πριγκίπισσα.

Η γιορτή για τα γενέθλια του βασιλιά πλησιάζουν

Στις 15 Ιουνίου 2024, θα λάβει χώρα το Trooping the Colour, η μεγάλη παράλαση και η γιορτή με αεροσκάφη προς τιμήν των γενεθλίων του βασιλιά. Αυτή θα είναι η πρώτη γιορτή από το 2011 ως σήμερα, στην οποία φαίνεται πως δεν θα δούμε την Kate Middleton στο μπαλκόνι του Buckingham.

O royal ειδικός, Christopher Andersen θεωρεί απίθανο να βρεθεί η Kate στο Παλάτι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο royal expert θεωρεί πάντως πως η πιθανή απουσία της Middleton θα δώσει το μήνυμα πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και η ανησυχία στη Βρετανία και όχι μόνο για την Kate θα μεγαλώσει.