Η κατάρα των Fab 5

Η κατάρα των Fab 5

Η Χριστίνα Πολίτη σχολιάζει την κατάληξη του φιλόδοξου project των Fab 5.

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει αυτό το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα και ήδη ακούγαμε πως οι Fab 5 -Ψινάκης, Μέρλος, Σαμαράς, Γαβαλάς και Φασούλης- φαγώνονται μεταξύ τους. Αυτό ήταν το χειρότερο που φανταζόμασταν ότι θα γίνει όμως, τελικά δεν ήταν...

Εδώ μιλάμε για κατάρα. Εκτός από το κόψιμο του Ηλία Ψινάκη φαίνεται πως διεκόπη και η φιλία του με το Γιώργο Μέρλο. Ο Γιώργος -ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση να χορέψει στο Dancing with the Stars- με τη σειρά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ανακάλυψε πρόβλημα στο συκώτι και νοσηλεύτηκε.

Παράλληλα ο Λάκης συνελήφθη τρεις φορές. Την τρίτη τον τσακώσανε για τα καλά. Δε θα το σχολιάσω γιατί με λυπεί πολύ αυτό το θέμα. Τα λάθη βέβαια πληρώνονται αλλά όταν είναι τόσα κτήνη έξω και στο απυρόβλητο δε μας μάρανε ο Λάκης.

Παρόλα αυτά μέχρι τότε κρατούσε μία cool συμπεριφορά αν και εκείνος είχε καταπιεστεί από το ζυγό του larger than life Ηλία, δίχως κιχ. Βιρτουόζος στους ελιγμούς ο Ψινάκης θα στραφεί κανονικά στην πολιτική χάνοντας λίγους φίλους αλλά διατηρώντας αλώβητη τη δημοτικότητά του.

Ο αγαπημένος μάγειρας πέρασε συμπαθητικά και απαρατήρητα και ακούω πως έχει άλλα ταλέντα που θα τα εκμεταλλευτεί καλύτερα από το να μαθαίνει άξεστους να τηγανίζουν αηδονόγλωσσες.

Ακόμα αγαπητός παραμένει ο Τρύφωνας Σαμαράς -ο οποίος θάβει με " γυαλιά" και γάντι τον Ηλία δημοσίως όποτε ρωτηθεί- που κάνει νούμερα παντού, εκτός Fab, που δοκιμάζει το σανίδι και που ανοίγει πανιά για άλλα τηλεοπτικά projects. Παράλληλα παραμένει πάντα προσγειωμένος και χαμογελαστός στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.