Η Ακρίτα θέλει να χαρεί το γάμο της και η ΔΗΜΑΡ δεν την αφήνει

Η Ακρίτα θέλει να χαρεί το γάμο της και η ΔΗΜΑΡ δεν την αφήνει

Οι αδικαιολόγητες ενοχές της Έλενας

Ο γάμος είναι ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας. Και για να το χαρεί δεν χρειάζεται να είναι ούτε απ αυτές που από μικρά κορίτσια ονειρεύονται το νυφικό ούτε κάποια ανόητη Μπάρμπι. Ο γάμος είναι γιορτή και οφείλεις να τον χαρείς με τον τρόπο που επιλέγεις ειδικά αν είσαι και μεγάλο κορίτσι πια και έχεις πάρει την απόφαση μόνη σου και κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Και τα λέω όλα αυτά όχι γιατί άλλαξε το concept της στήλης αλλά για να ηρεμήσω λίγο την Ελενα Ακρίτα που φαίνεται να νιώθει λίγο περίεργα για την δημοσιότητα του όχι και τόσο μυστικού γάμου της.
Ναι, η Ελενα Ακρίτα είναι μια συγκλονιστική γραφιάς. Τα κείμενα της είτε προορίζονται για κάποιο έντυπο ή για την τηλεόραση χαρακτηρίζονται από στυλ και ποιότητα και η βαθιά της κουλτούρα επηρεάζει ό,τι κάνει ακόμη κι αν παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι. Κι ενώ δείχνει άνετη σε όλα τα άλλα, στο θέμα του γάμου της φόρτωσε τον εαυτό της με αδικαιολόγητες ενοχές. Ήθελε λέει να τον κρατήσει μυστικό. Και θα τα κατάφερνε αν η ίδια, μόνη της, την επόμενη μέρα δεν αποφάσιζε να ανεβάσει τις φωτογραφίες από τον «μυστικό γάμο» στο facebook. Κι ενώ της ανέβασε γιατί προφανώς ήθελε να το μοιραστεί μαζί μας θεώρησε ότι έπρεπε να βάλει και μια υποσημείωση: Ότι αυτή δεν είναι σαν τις άλλες που καλούν τους φωτογράφους στο γάμο τους και ποζάρουν δήθεν τυχαία με μπικίνι και σακούλες της λαϊκής. Ότι εκείνη ανέβασε τις φωτογραφίες την επόμενη μέρα κι όχι την ίδια. Ότι αυτός ο γάμος είναι διαφορετικός. Και η Έλενα Ακρίτα -και καλά έκανε γιατί εκείνη την ημέρα ήταν χαρούμενη και όμορφη- ανέβασε περισσότερες από 40 φωτογραφίες του γάμου της στη σελίδα της– τόσες δεν θα έβγαζε κανένας παπαράτσι και δεν θα δημοσίευε κανένα περιοδικό.
Σήμερα το πρωί είδαμε και την συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή. Σ αυτήν ακούσαμε όσες λεπτομέρειες από τον μυστικό γάμο της Ελενας Ακρίτα δεν είδαμε στις φωτογραφίες που μας έδειξε. Πώς έβγαλαν τα χαρτιά ζητώντας απ όλους εχεμύθεια, πώς βρήκαν εφημερίδα με μικρή κυκλοφορία για να δημοσιεύσουν την αγγελία, πώς αισθάνθηκε όταν είδε το γιο της και γιατί μετάνιωσε που δεν έβαλε αδιάβροχη μάσκαρα. Κι όλα αυτά είναι ωραία, ευχάριστα, ανθρώπινα και συγκινητικά. Και δεν είναι κακό που τα είπε. Η Ακρίτα ή εκατοντάδες άλλες γυναίκες που αν είναι διάσημες τα λένε στην τηλεόραση και αν είναι άσημες στις φιλενάδες τους στο σαλόνι του σπιτιού τους. Και σε κάτι τέτοια θέματα είμαστε όλες ίδιες.
Ας μην φορτωνόμαστε με ενοχές και στην χαρά μας λοιπόν...