Τα ανέκδοτα της Δήμητρας Ματσούκα και η Παπά κορίτσι του James Bond

Τα ανέκδοτα της Δήμητρας Ματσούκα και η Παπά κορίτσι του James Bond

Φτάνει πια με τις υπερβολές

Mισό λεπτό γιατί μας μπέρδεψε η Δήμητρα Ματσούκα με τις δηλώσεις της στο ΟΛΑ για την ταινία Τροία. Της έκαναν πρόταση να παίξει το ρόλο της Ωραίας Ελένης στην ταινία με τον Brad Pitt και ton Eric Bana κι εκείνη αρνήθηκε γιατί είχε κλείσει ένα σήριαλ στον Αντέννα και δεν ευκαιρούσε; Πέρασε από casting, αλλά όπως είπε, μετά έφυγε για την Ελλάδα και δεν ασχολήθηκε ξανά; Μα το θέμα δεν ήταν να ασχοληθεί εκείνη. Η μήπως άλλαξε τηλέφωνο και την ψάχνανε από την ταινία και δεν την βρίσκανε; Και από πόσα casting πέρασε; Από τρία ή από πέντε; Γιατί στη συνέντευξη την περασμένη Δευτέρα είπε και τη μια εκδοχή και την άλλη. Ότι πέρασε από 3 ή 5 οντισιόν, της είπαν ότι τη θέλουν, αλλά τελικά δεν την πήραν, γιατί στο μεταξύ έφυγε κι εκείνη γιατί δεν μπορούσε να αφήσει την οικογένεια της στην Ελλάδα αλλά τώρα αν της το ξαναέλεγαν θα πήγαινε πετώντας!

Μπορεί γενικά τα ελληνικά της Δήμητρας Ματσούκα μερικές φορές να είναι λίγο ακαταλαβίστικα, αλλά το θέμα σ αυτήν την περίπτωση δεν είναι συντακτικό. Είναι νοηματικό. Αυτό όλο δηλαδή που συνέβη στην Δήμητρα Ματσούκα δεν λέγεται «μου έκαναν πρόταση να παίξω σε μια ταινία κι εγώ αρνήθηκα». Λέγεται «πέρασα από casting για μια ταινία, φάνηκε ότι υπήρχε ενδιαφέρον αλλά τελικά δεν με πήραν, γιατί πήραν την Diane Kruger που ήταν πιο φίρμα».

Παλιά, κάτι τέτοιες δηλώσεις τύπου Τάνια Καψάλη και Χριστίνα Παπά που θα γίνονταν «κορίτσια του James Bond» μπορεί και να περνούσαν, γιατί ούτε ίντερνετ είχαμε, ούτε ιδιαίτερη ιδέα για το πώς γίνονται τα πράγματα. Το 2013 όμως όσο και να το κάνεις είμαστε πιο υποψιασμένοι. Φτάνει λοιπόν με τις υπερβολές. Εκτός αν το θέμα είναι τύπου «έλα μωρέ, κουβέντα να γίνεται». Αλλά από την άλλη βέβαια αυτά τα κάνουν οι ελαφρές ηθοποιοί. Όχι αυτές του βεληνεκούς και της ποιότητας της Δήμητρας Ματσούκα.