Ληξιαρχείο δεν είμαστε αλλά ούτε η Βάνα είναι 46 χρονών

Άσχετα απ΄ ότι δήλωσε η ίδια

Δεν θέλουμε καθόλου μα καθόλου να είμαστε κακοί μέρες που είναι αλλά κι αυτή η γλυκούλα η Βάνα ξεχνάει εύκολα και μπερδεύεται. Είπε λοιπόν η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό των Λιάγκα και Σκορδά στο οποίο ήταν καλεσμένη ότι είναι 46 ετών. Δηλαδή ότι γεννήθηκε το 1967. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα λογάριθμους, αλγόριθμους, εξισώσεις ή όπως στο καλό τα λένε αυτά για να καταλάβεις ότι η αριθμητική δεν βγαίνει. Μ' ένα απλό γκουγκλάρισμα λοιπόν βρήκαμε ότι η Βάνα βγήκε Μις Ελλάς στα Καλλιστεία του 1984. Δηλαδή 29 χρόνια πριν. Αν η Βάνα είναι 46 ετών σήμερα τότε πήγε στα Καλλιστεία στα 17 της. '
Έλα όμως που αυτό δεν ισχύει. Με ένα δεύτερο γκουγκλάρισμα βρήκαμε στα εκατοντάδες βιογραφικά άρθρα για τη Βάνα ότι στα Καλλιστεία ήταν 21 ετών και ότι γεννήθηκε το 1963. Αυτό σημαίνει ότι η Βάνα πάει για τα 50.

Υπολόγισε τώρα ότι αυτό μπορεί να είναι κακοήθεια και η Βάνα να μην είναι του 1963, βάλε στο μίξερ και τις πληροφορίες από φίλους και γνωστούς που λένε ότι μπορεί να είναι και του 1965 και βγάλε συμπέρασμα. Μπορεί να μην ξέρουμε πόσο χρονών είναι η Βάνα, αλλά σίγουρα ξέρουμε πόσο χρονών δεν είναι. Χρονιά Πολλά λατρεμένη μας Βάνα, να είσαι πάντα καλά και είδωλο όπως είσαι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ