Τα μαύρα της Τζένης Μπαλατσινού, το μυστικό (στο στήθος) της Kim και η ανδρική ξεφτίλα

Τα μαύρα της Τζένης Μπαλατσινού, το μυστικό (στο στήθος) της Kim και η ανδρική ξεφτίλα

Ατυχήματα, παντοτινή ομορφιά και όταν ο άνδρας πέφτει χαμηλά. Πολύ χαμηλά. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Μαύρα τα... έβαψε η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά όχι από τη στεναχώρια της. Μάλλον από τη χαρά της, που έχει δύο τόσο όμορφες κόρες! Η συμπαρουσιάστρια του πρωινού του Mega, φαίνεται ότι δεν την παίρνει από κάτω με τις φήμες που ακούγονται για το μέλλον της -και του Πέτρου Κωστόπουλου- στο μεγάλο κανάλι.

Πήγε στο Παλλάς μαζί με τις κόρες της την περασμένη εβδομάδα και επιβεβαίωσε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά! Ναι, η Αμαλία και η Αλεξάνδρα ακολουθούν τα βήματά της – και το στυλ της.

Νομίζουμε ότι ήρθε η στιγμή από τη Γωγώ Φούντα να ζητήσει συγγνώμη από τον ανδρικό πληθυσμό. Και ξεκαθαρίζουμε το γιατί.

Πριν από περίπου 1 μήνα είχε γράψει για την... παχουλή Μόνο που η πανέμορφη ηθοποιός αποφάσισε να τη διαψεύσει μέσα από τον ρόλο της στο νέο «Sin City». Εκεί όπου υποδύεται μια στρίπερ και δείχνει ότι παραμένει το ίδιο καυτή όπως πριν από μια δεκαετία.

Δεν ακούω Γωγώ Φούντα. Δεν ακούω.

Πάντως αν στο Hollywood έχουν την Alba, στην Ελλάδα έχουμε τη Μαριέττα Χρουσαλά (ξέρω η σύγκριση σκοτώνει, αλλά...). 11 χρόνια έχουν περάσει από τότε που στέφθηκε Σταρ Ελλάς αλλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Και καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι μια φωτογραφία της αμακιγιάριστη και αμέσως μετά τη γυμναστική, που ανέβασε η ίδια στα social media. Είδες αν δεν έχεις άγχος στη ζωή σου; Δεν σε αγγίζει ο χρόνος.

Και επιτέλους καταλάβαμε γιατί είναι τόσο μεγάλο το στήθος της Kim Kardashian. Όχι αγαπούλες, δεν φταίει η πλαστική. Και το έδειξε η ίδια στη τηλεόραση. Δες εδώ και θα καταλάβεις.

Πιστεύαμε ότι ξέραμε όλους τους τρόπους που ένας άνδρας μπορεί να ξεφτιλιστεί για μια γυναίκα, αλλά ο Aaron Carter το πήγε το θέμα σε άλλο επίπεδο. Τι κι αν είναι star του Hollywood, δεν δίστασε να γράψει στο Twitter ότι θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τη Hilary Duff.

Και αυτό το έγραψε μετά από 11 χρόνια που έχουν χωρίσει. Το λες και λίγο spooky. Μήπως να τον δει κανένας γιατρός; Ψυχολόγος; Ψυχίατρος; Νομίζω πως ο Dr Love απαντάει και σε υπερατλαντικά γράμματα!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε το θέμα «6 πράγματα που λατρεύουν οι άνδρες να τους κάνει μια γυναίκα» κτλ κτλ. Ναι, μωρέ, δε διαφωνούμε. Ωραία είναι όλα (αν και το να οδηγείς και να σου χαϊδεύει η άλλη τα μαλλιά είναι λίγο σπαστικό).

Απλά δεν είδα πουθενά το... 7ο πράγμα που αρέσει στους άνδρες. Έλα τώρα, μην κοκκινίζεις. Οι αλήθειες να λέγονται.