Δες τι έγινε στο Instagram live του Queen με την Τζένη Μπότση και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Τζένη Μπότση.

Η Τζένη Μπότση κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του σαλονιού της και συνδέθηκε μέσα από το Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη κάνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, Αλίκης, και εξήγησε στους θεατές του live ότι είχε άλλον γιατρό για την εξωσωματική γονιμοποίηση και άλλον γυναικολόγο που παρακολουθούσε την πορεία της εγκυμοσύνης της. Επίσης, εξήγησε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και πόσο απαραίτητο είναι να κάνουμε όλες οι γυναίκες τις ετήσιες γυναικολογικές εξετάσεις.

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε ότι η περίοδος που βιώνει λόγω εγκλεισμού είναι δύσκολη και αστεία ταυτόχρονα. Κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, ασχολείται με το μωρό και μέσα σε όλα αυτά, έτυχε ό άντρας της να πάθει διάστρεμμα και να τον πάει στο νοσοκομείο η ίδια. Επίσης, ασχολείται πολύ με το μποστάνι που έχει στον κήπο της.

Ευτυχώς, όπως εξομολογήθηκε, το μωράκι σε γενικές γραμμές κοιμάται. Η Τζένη τού διαβάζει βιβλία, αλλά πλέον δεν το θηλάζει, γιατί δεν είχε το γάλα που ήθελε και ξεκίνησε συμπλήρωμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε στη Δέσποινα Καμπούρη ότι ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, το τηρεί κατά γράμμα και έτσι νιώθει ότι κάνει κάτι για τον εαυτό της. Συγκεκριμένα, ακολουθεί μεσογειακή διατροφή, με φρούτα και λαχανικά, κρέας, ψάρι και πλήρη γαλακτοκομικά, όχι light.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Τζένη Μπότση εξήγησε ότι θα συνέχιζε κανονικά να συμμετέχει στη σειρά του ANT1 «Πέτα τη φριτέζα», αλλά λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού δεν ξέρει τι θα συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Πάντως, η ίδια περιμένει με λαχτάρα το καλοκαίρι για να πάει στον τόπο καταγωγής της, την Ικαρία.

Σχετικά με τον Κορονοϊό, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι φοβήθηκε αρκετά με όλη την κατάσταση, αλλά κυρίως ανησύχησε πολύ, γιατί η αδελφή της ζει στην Αγγλία.

Δες όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:



Διάβασε ακόμα: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης