Δες τι έγινε στο live του Queen με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Δες τι έγινε στο live του Queen με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη Δέσποινα Καμπούρη (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Απριλίου στο Instagram του Queen, με τη Δέσποινα Καμπούρη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με άνετη και χαλαρή διάθεση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συνδέθηκε με τη Δέσποινα Καμπούρη σε ένα ακόμη Instagram live του Queen και έκαναν μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Η ανατρεπτική ηθοποιός μίλησε για την καραντίνα που όλοι βιώνουμε και είπε ότι το βλέπει σαν μια ευκαιρία να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά της και να περάσουν περισσότερο χρόνο ως οικογένεια. Μάλιστα, -όπως είπε χαρακτηριστικά- τώρα βλέπει όλα τα στάδια ανάπτυξης της μικρής της κόρης και συνειδητοποιεί ότι έχασε πολλά από την ανάπτυξη της μεγάλης κόρης της, Λυδίας. Επίσης, εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει ονοματοδοσία στα παιδιά της και επέλεξε να μην τα βαφτίσει.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι εν μέσω καραντίνας έχει πιάσει τον εαυτό της να έχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μερικές φορές, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλους.

Αυτήν την περίοδο, η ηθοποιός έχει καταφέρει και κάνει διατροφή. Τρέφεται πολύ υγιεινά και μάλιστα έχει χάσει 6,5 κιλά κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού στο σπίτι. Όσον αφορά τη beauty routine της, η Πηνελόπη βάζει πολλή ενυδατική κρέμα- μάλιστα χρησιμοποιεί 3 διαφορετικές κρέμες για να μη συνηθίζει η επιδερμίδα-, κάνει scrub μία φορά την εβδομάδα και μερικές μάσκες ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, όπως όλοι έχουμε δει, δε φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά και τολμά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε και για τα επαγγελματικά της. Αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει να βρίσκεται στο θίασο μια θεατρικής παράστασης τον χειμώνα, ενώ κάνει συζητήσεις για να συμμετάσχει σε τηλεοπτική σειρά με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα της. Είπε ότι μόλις τον είδε για πρώτη φορά ένιωσε κάτι τρομερό και κατάλαβε ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Επιπλέον, μας έδειξε και το αγαπημένο της τατουάζ στο χέρι, το οποίο λέει «Σ’ αγαπώ», της το έγραψε ο άντρας της και αμέσως εκείνη πήγε και το «χτύπησε».

Δες στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:



Διάβασε ακόμα: Η Κατερίνα Καινούργιου live στο Instagram του Queen με τη Δέσποινα Καμπούρη