Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΜΕΡΙΜΝΑ μαζί για την στήριξη παιδιών και οικογενειών

Ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η ΜΕΡΙΜΝΑ μαζί για την στήριξη παιδιών και οικογενειών

Μια πολύ σημαντική συνεργασία θα ανακοινώσουν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Ψυχικό, το Σάββατο 14/11, στο πλαίσιο της Παρουσίασης της Έκθεσης Συλλογής Κοσμημάτων της Τέτης Σταθοπούλου "Ταξίδια στην Ανατολή", όπου μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς αρωγή των σκοπών της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΜΕΡΙΜΝΑ-ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα ανακοινώσει τη συνεχιζόμενη στήριξή του στη «ΜΕΡΙΜΝΑ», τόσο στο επιστημονικό, όσο και στο κοινωνικό της έργο, με την ενεργή συμμετοχή στις δράσεις της, καθώς και στην εκπόνηση νέων, προς αρωγή της.

Εν' όψει της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης κα Βούλα Κοζομπόλη, δήλωσε: "Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών παρακολουθεί εδώ και καιρό το σημαντικό έργο που επιτελεί η ΜΕΡΙΜΝΑ και οι καταξιωμένοι επιστήμονες που την απαρτίζουν και συμμετέχει ενεργά στις δράσεις της. Ο κοινωνικός σκοπός που προάγει η Έκθεση της Συλλογής Κοσμημάτων "Ταξίδια στην Ανατολή" της φίλης κυρίας Σταθοπούλου, θεωρούμε πως μας δίνει την καλύτερη ευκαιρία να επισημοποιήσουμε μία συνεργασία σε βάθος ουσίας και χρόνου. Έτσι στο πρόγραμμα "Κοινωνική Ανταποδοτικότητα" που έχουμε εκπονήσει εδώ και 3 χρόνια, θα εντάσσουμε πλέον και τις κοινές μας δράσεις με τη «ΜΕΡΙΜΝΑ».

Επιπλέον, η Γενική Γραμματέας του ΣΕΟ και Ολυμπιονίκης της Πάλης κα Βούλα Ζυγούρη σημείωσε: «Ο Σύλλογός μας όπως γνωρίζετε αποτελείται από μεγάλους αθλητές, των οποίων η σπουδαιότητα δεν έγκειται μόνο στις σπουδαίες τους επιδόσεις, αλλά και στη Κοινωνική τους Ευαισθητοποίηση και οι οποίοι συνδράμουν πάντα στις δράσεις που εκπονούμε. Το ίδιο θα γίνεται πλέον και για τις δράσεις που θα εκπονήσουμε για τη ΜΕΡΙΜΝΑ. Επιπλέον μεταξύ των Ολυμπιονικών υπάρχουν Επιστήμονες, Κλινικοί Ψυχολόγοι, Διατροφολόγοι, Ιατροί, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο επιστημονικό έργο της ΜΕΡΙΜΝΑ».

Τέλος, η Πρόεδρος της εταιρίας «ΜΕΡΙΜΝΑ» κυρία Δανάη Παπαδάτου, δήλωσε από την πλευρά της: "Είναι πραγματικά ευχής έργο, που η Έκθεση της Συλλογής Κοσμημάτων της κας Σταθοπούλου, θα βοηθήσει ώστε να γίνει ευρέως γνωστό το έργο της Μέριμνας, καθώς και να ανακοινωθεί επισήμως η συνεργασία μας με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Είναι άλλωστε γνωστή η Κοινωνική Ευαισθητοποίηση των Ολυμπιονικών μας και η ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις και το έργο μας, εκτός από μεγάλη χαρά αποτελεί και μεγάλη μας τιμή. Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στην Έκθεση της Συλλογής Κοσμημάτων "Ταξίδια στην Ανατολή", για να ενισχύσετε έμπρακτα με την παρουσία σας τις προσπάθειές μας".

Νο2 e7a9a