NestleNoiazomai.gr: Η Nestlé μας καλωσορίζει στον... κόσμο που νοιάζεται για εμάς!

NestleNoiazomai.gr: Η Nestlé μας καλωσορίζει στον... κόσμο που νοιάζεται για εμάς!

H Nestlé Ελλάς, η κορυφαία εταιρεία διατροφής, υγείας και ευεξίας, προσπαθεί καθημερινά να κάνει πράξη την υπόσχεσή της για καλή διατροφή και καλύτερη ζωή. Έτσι, μας καλωσορίζει στο www.NestleNoiazomai.gr, τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που στόχο έχει να συμβάλλει σε μια καλύτερη ζωή, βασισμένη πάντα στην καλή διατροφή.


Στο NestleNoiazomai.gr μπορούμε να βρούμε μια ποικιλία θεμάτων που αφορούν στην ισορροπημένη διατροφή, στην υγεία, στην πρόληψη και στην ευεξία ενώ, οι αγαπημένοι σεφ μας προτείνουν υπέροχες συνταγές για κάθε γούστο, ώστε να χαρίζουμε στον εαυτό μας και σε όσους νοιαζόμαστε αλμυρές αλλά και γλυκές γευστικές απολαύσεις! Φυσικά, από το NestleNoiazomai.gr δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εκπτωτικά κουπόνια για τα αγαπημένα μας προϊόντα, για να μπορούμε να τα απολαμβάνεις στις πιο προνομιακές τιμές. Μάλιστα με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, μπορούμε να κερδίζουμε πόντους και να τους εξαργυρώνουμε τους δημιουργώντας τα δικά μας εκπτωτικά κουπόνια, στα προϊόντα που προτιμάμε!


Κι εγώ Νοιάζομαι
Και ενώ οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, κάθε ελληνικό σπίτι θα «μυρίσει» Χριστούγεννα και θα πλημμυρίσει αγάπη και θαλπωρή. Όλοι όμως αξίζουν να νιώσουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, έτσι λοιπόν λέμε «Κι εγώ Νοιάzομαι!» και μαζί με την Nestlé σκορπίζουμε χαρά και αγάπη στους μικρούς μας φίλους που έχουν ανάγκη, με μια ξεχωριστή πράξη, υποστηρίζοντας και ενισχύοντας τα Παιδικά Χωριά SOS. Έτσι, μέχρι και 31 Δεκεμβρίου έχουμε την ευκαιρία, ενώ απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα Nestlé σε προνομιακές εκπτώσεις, να συμβάλουμε και εμείς στην ανέγερση του Παιδικού Χωριού SOS στην Κρήτη! Πώς; Για κάθε κουπόνι που εκτυπώνουμε από το www.nestlenoiazomai.gr η Nestlé θα δωρίζει το ποσό των 0,20€ μέχρι να εξαντληθούν τα 50.000 κουπόνια που αφορούν στο σκοπό αυτό.


Web Video
Με αφορμή την έναρξη του νέου site η Νestlé Ελλάς δημιούργησε και ένα πρωτότυπο web video που ενημερώνει για τους βασικούς τομείς στους οποίους επένδυσε με μια σειρά από αξιόλογες πρωτοβουλίες με στόχο τη Δημιουργία Αμοιβαίου Οφέλους. Χρησιμοποιώντας το σύμβολο ενός πουλιού λοιπόν, η Nestlé μας καλεί σε μια... «πτήση» λίγων λεπτών πάνω από έναν κόσμο κινουμένων σχεδίων όπου μέσα από γεγονότα και αριθμούς, γίνεται ο απολογισμός όλου του κοινωνικού της έργου για το 2015. Το video είναι διαθέσιμο μέσα από το www.NestleNoiazomai.gr καθώς και την επίσημη σελίδα της Nestlé στο Facebook & στο YouTube.

Ας ανακαλύψουμε, λοιπόν, το νέο www.nestlenoiazomai.gr και μαζί με αυτό έναν κόσμο που... νοιάζεται!