Στο "Fatto a mano by Villy" θα βρείτε τις πιο όμορφες χειροποίητες λαμπάδες

Στο "Fatto a mano by Villy" θα βρείτε τις πιο όμορφες χειροποίητες λαμπάδες

"Fatto a mano" στα Ιταλικά σημαίνει χειροποίητο.

Η Βίλλυ Φατούρου συνδύασε τις δύο μεγάλες της αγάπες, δηλαδή το Interior Design και τις χεροποίητες κατασκευές και μέσα από τη "Fatto a mano by Villy" μας παρουσιάζει ποκίλα ευφάνταστα projects, με κοινό παρονομαστή το ιδιαίτερο της γούστο.

unnamed 09374


Πιστή στο Arts & Craft στυλ που τη χαρακτηρίζει, η Βίλλυ διακοσμεί παιδικά δωμάτια και κατασκευάζει custom έπιπλα, διακοσμητικά χώρου και μπομπονιέρες βάπτισης.


Επίσης κάθε Πάσχα δημιουργεί μοναδικές (κυριολεκτικά) λαμπάδες! Πάντα με έμπνευση αντλούμενη από τη λατρεμένη της Φλωρεντία και τα χρώματα της Τοσκάνης, την οποία θεωρεί δεύτερο σπίτι της καθώς την επισκέπτεται από παιδί και εκεί έχει περάσει τα φοιτητικά της χρόνια.

unnamed5 4f713


Χρώματα, υφές, υλικά και διακοσμητικά στοιχεία μπερδεύονται μεταξύ τους για να στολίσουν τη κάθε λαμπάδα δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Για να βρείτε αυτή τη ξεχωριστή λαμπάδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παραγγείλετε μία custom όπως την έχετε ονειρευτεί, επισκεφθείτε τις σελίδες της "Fatto a mano by Villy" στα Social Media:


Facebook: https://www.facebook.com/fattoamanobyvilly
Instagram: @fatto_a_mano_by_villy
και επικοινωνείστε για την παραγγελία σας στο fambyvilly@gmail.com