Όταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει…

Όταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει…

...όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Costa Navarino

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού που θα έχουμε την ευκαιρία να απέχουμε για λίγο από την καθημερινότητα, να χαλαρώσουμε, να κολυμπήσουμε και να περάσουμε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Δεν έχεις κλείσει ακόμη πού θα τα κάνεις όλα αυτά;


Αν αποζητάς γαλήνη και «χαμηλόφωνη πολυτέλεια πάρε την παρέα σου και απολαύστε το αυθεντικά ατμοσφαιρικό TheRomanos, aLuxuryCollectionResort. Αν πάλι ονειρεύεσαι λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με την οικογένειά σου και φυγής από την καθημερινή ρουτίνα, το TheWestinResortCostaNavarino αποτελεί την ιδανική πρόταση! Και τα δύο resorts θα σας παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και θα κάνουν τη διαμονή σας αλησμόνητη!

htth 72ec5
jtjyjy 96212


Με δύο λέξεις: Costa Navarino και οργάνωσε μια αληθινά καλοκαιρινή εξόρμηση!


Ποιο είναι το πλεονέκτημα; Πολυάριθμες και ακαταμάχητες προτάσεις για όλη την παρέα ή την οικογένεια! Προτάσεις για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση: Πεζοπορία ή ποδηλασία στη φιλόξενη και ολάνθιστη μεσσηνιακή φύση; Snorkeling ή scubadiving? Αθλήματα ρακέτας ή γκολφ στα δύο εμβληματικά γήπεδα γκολφ για τους λάτρεις του αθλήματος; Εδώ συνδυάζονται όλα! Έχετε χρόνο και χώρο για θαλάσσια σπορ, η αμμώδης παραλία The Dunes Beach θα φιλοξενήσει βουτιές και παιχνίδια πλάϊ στη θάλασσα, από το πρωί μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα,ενώ τα πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα γυμναστήρια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το προπονητικό σας πρόγραμμα!Θέλεις κι άλλα; Ξέρουμε πως το spaείναι η αδυναμία σου. Το γαλήνιο καταφύγιο του Anazoe Spa θα σε βοηθήσει να αποτοξινωθείς και να αναζωογονήσεις σώμα και πνεύμα με τις signature θεραπείες και περιποιήσεις, βασισμένες στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη, ενώ το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή σε φέρνουν σε επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίας!

unspecified 2de52
jtjyjy bd4e9


Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.romanos@costanavarino.com

ή reservations.westin@costanavarino.com