Οδηγός εσωτερικής γαλήνης από την Avene

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οδηγός εσωτερικής γαλήνης από την Avene

Η ώρα του μπάνιου είναι πολύ σημαντική στιγμή της ημέρας που της αξίζει ιδιαίτερη προσοχή.
Το μπάνιο έχει την μαγική ικανότητα να μας αλλάζει τη διάθεση. Είναι μια στιγμή όπου οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ προάγουν τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Το πρωινό μπάνιο έχει αποστολή την τόνωση, το βραδινό την χαλάρωση και τα δύο όμως επιτυγχάνονται μέσα από την εσωτερική γαλήνη. Η νέα απολαυστική σειρά BODY από την Avène μαζί με μικρές λεπτομέρειες και έξυπνα tips θα σας οδηγήσουν στην εσωτερική γαλήνη που τόσο επιθυμείτε

Η δύναμη και η μαγεία της νέας σειράς Body βρίσκεται στη σύνθεσή της και κυρίως στο καταπραϋντικό σύμπλεγμα 3 φυτικών ελαίων σε συνδυασμό με το ιαματικό Νερό της Avène που προσφέρει γενναιόδωρα σε όλα τα προϊόντα σώματος το φυσικό του χάρισμα καταπράυνσης.

Νέο αφρόλουτρο gel BODY της Avène

BODY Gel douche 500ml

Προσφέρει έναν αισθησιασμό που διαρκεί χάρη στην μοναδική υφή του. Απαλή και κρυστάλλινη αρχικά μεταμορφώνεται σε αέρινο αφρό με χαλαρωτικό άρωμα. Η στιγμή του μπάνιου γίνεται πραγματική απόδραση από την καθημερινότητα.

Νέο peeling BODY της Avène

BODY GommageDouceur 200ml

έχει πλούσια και απολαυστική υφή και περιέχει μικροσφαιρίδια κυτταρίνης και κεριού jojoba. Λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος χωρίς να το τραυματίζει χάρη στα μικροσφαιρίδια απολέπισης 3 διαστάσεων για μια ολοκληρωμένη μηχανική απολέπιση.

Νέο λάδι BODY της Avène

BODY Huile soin 125ml


Μια φροντίδα αισθησιαμού με χαλαρωτικό άρωμα, βελούδινη υφή, ιδανικό για μασάζ χαλάρωσης και εσωτερικής γαλήνης. Έχει dry touch τελείωμα αφήνοντας ένα ανάλαφρο βελούδινο πέπλο στην επιδερμίδα.

Νέο baume ενυδάτωσης BODY της Avène.

ΤθDY ESSENTIEL BAUME FONDANT HYDRATANT

Μια φροντίδα εμπλουτισμένη με το καταπραϋντικό σύμπλεγμα ελαίων της σειράς, δημιουργεί απίστευτο αίσθημα cocooning αγκαλιάζοντας το δέρμα με απαλότητα. Γεμίζει και ενυδατώνει το δέρμαέως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή.