Γευστικά Ανοιξιάτικα παιχνιδίσματα μόνο στα Starbucks

Γευστικά Ανοιξιάτικα παιχνιδίσματα μόνο στα Starbucks

Παιχνιδιάρικη ανοιξιάτικη τρί-λιζα: Trio Macchiato

Ότι και αν επιλέξουμε από τη νέα ανοιξιάτικη τρί-λιζα macchiato που παρουσιάζουν τα Starbucks φέτος, ο ουρανίσκος μας είναι ο μόνος κερδισμένος. Η ανανεωμένη τριλογία Trio Macchiato έρχεται για να μας συναρπάσει με τη νέα γεύση Strawberry Macchiato, το σοκολατένιο Double Mocha Macchiato και το λατρεμένο Caramel Macchiato. Κάθε χειροποίητο Macchiato ρόφημα στα Starbucks φθάνει στην κούπα μας με απαλό γάλα στον ατμό, διακριτές νότες βανίλιας που «σφραγίζεται» με μια δόση σκουροκαβουρδισμένου espresso και εντυπωσιακό τελείωμα από διαφορετικό σιρόπι κάθε φορά.

Το νέο μέλος της οικογένειας, Strawberry Macchiato, αποτελεί έμπνευση του partner Παναγιώτη Σπυρόπουλου. Το ρόφημα αυτό, είναι η φρουτένια εκδοχή του macchiato με ένα γλυκό τελείωμα λευκής μόκας και σως φράουλας. Για όσους προτιμούν τη σοκολάτα, το Double Mocha, αποτελεί την ιδανική επιλογή, ενώ το κλασικό ρόφημα των Starbucks, Caramel Macchiato, είναι η απόλυτη αποθέωση της καραμέλας!

Ανάλογα με τη διάθεση μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μπορούμε να τα απολαύσουμε στη ζεστή ή την κρύα εκδοχή τους. Παράλληλα, επιλέγοντας άπαχο γάλα, γάλα σόγιας, αμυγδάλου ή και βρώμης καθώς και σιρόπι χωρίς ζάχαρη φτιάχνουμε τη δική μας light ή νηστίσιμη εκδοχή των Macchiato ροφημάτων.

Η νέα εναλλακτική ανοιξιάτικη πρόταση ροφήματος τσαγιού: Νέο Matcha Tea Latte

Τα Starbucks για ακόμη μια φορά καινοτομούν προσφέροντάς ένα διαφορετικό ρόφημα τσαγιού. Το Matcha Tea Latte, είναι ένα ρόφημα από ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού matcha, αλεσμένα σε σκόνη που αναμειγνύονται με γάλα και προσδίδουν ένα ρόφημα με γεμάτο σώμα, χαρακτηριστική γεύση και κρεμώδη φυτική επίγευση.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 14:00-16:00 μπορούμε να το δοκιμάσουμε δωρεάν σε όποιο κατάστημα Starbucks επισκεφθούμε.

Πικάντικη γεύση με λουλουδένιες νότες στην Κούπα μας: Μονοποικιλιακός καφές Papua New Guinea Highlands για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Αυτή την Άνοιξη, ένα νέος μονοποικιλιακός καφές θα είναι διαθέσιμος ως δεύτερη επιλογή για όλα τα ροφήματα που επιλέγουμε στα καταστήματα, καθώς και ως καφέ σε κόκκους για το σπίτι ή /και το γραφείο.

Τα εύφορα ηφαιστειακά εδάφη της Papua New Guinea σε συνδυασμό με το θερμό τροπικό κλίμα της και το υψόμετρο καλλιέργειας συντελούν στην παραγωγή εντυπωσιακών ποικιλιών με έντονη την αίσθηση των βοτάνων, νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων και λουλουδιών. Ο συγκεκριμένος καφές, διαθέτει γεμάτο σώμα, σκούρο καβούρδισμα, μέτρια οξύτητα με χαρακτηριστική τραγανή αίσθηση από πιπεριά και δροσερά μυρωδικά. Ταιριάζει τόσο με αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές όπως τυρόπιτα και γλυκά με μαύρη σοκολάτα.

Τα πάντα για τον Καφέ στο Σπίτι

Στα καταστήματα Starbucks εκτός από 11 διαφορετικές ποικιλίες καφέ και τις νέες Starbucks Espresso Capsules, συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso*, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε και όλα όσα χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε μια τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι ή το γραφείο μας. Αυτή την Άνοιξη, η συλλογή των Starbucks ανανεώθηκε και έχουμε να διαλέξουμε μέσα από μια πληθώρα νέων, μοντέρνων, κομψών και ποιοτικών αξεσουάρ καφέ σε όλα τα καταστήματα Starbucks. Ανεξάντλητες προτάσεις από μύλους άλεσης καφέ, διαφορετικές μηχανές ή αξεσουάρ παρασκευής και εκχύλισης καφέ όπως Γαλλική πρέσα, Pour Over, Syphon, Aeropress, κούπες, θερμός, και ποτήρια σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη.

Τα Starbucks μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους για τον καφέ καθημερινά μέσα από μια κούπα καφέ, ένα νέο ρόφημα, μια νέα ποικιλία, νέα αξεσουάρ και σεμινάρια που φτιάχνουν με αγάπη για εμάς!