Το Arla PROTEIN Έζησε Δυνατά στο 7ο Spetsathlon!

Το Arla PROTEIN Έζησε Δυνατά στο 7ο Spetsathlon!

H Arla Foods Ελλάς έδωσε δυναμικό παρών, για 3η συνεχόμενη χρονιά, με την σειρά της Arla PROTEIN, στο 7ο Spetsathlon, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες 10-12 Μαΐου, προσφέροντας μοναδικές στιγμές συγκίνησης και απόλαυσης στο κοινό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα Arla PROTEIN Sports Team με 31 αθλητές , στέφθηκε νικήτρια για ακόμη μια χρόνια, κερδίζοντας συνολικά 16 μετάλλια στους τριαθλητικούς και κολυμβητικούς αγώνες της διοργάνωσης καθώς και στο Charity4Sports 5K run.

Έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τις ανάγκες των αθλουμένων, το Arla protein στήριξε τους αθλητές και φίλους του, μέσα από 2 πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης:

Έδωσε την ευκαιρία σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το Αrla PROTEIN περίπτερο, που είχε στηθεί στην πλατεία του Ποσειδωνίου, να δοκιμάσουν όλη την προϊοντική σειρά Αrla PROTEIN, η οποία αποτελείται από ροφήματα γάλακτος, επιδόρπια γάλακτος/γιαούρτια, cottage cheese και κίτρινο τυρί, γεμίζοντας τους με τόνωση, ενέργεια και απόλαυση! Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα 2 καινούργια προϊόντα, που έχει πρόσφατα φέρει το Arla PROTEIN στην αγορά, το Ρόφημα Γάλακτος με γεύση Φράουλα και το Milkshake Tropical.

Παράλληλα, τo Arla PROTEIN, σε ένα ξεχωριστό recovery area, στήριξε όλους τους αθλητές μέσα από ένα πρόγραμμα αποθεραπείας, που περιελάμβανε stretching από εξειδικευμένους επαγγελματίες προπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης.

Το Arla PROTEIN Recovery area οργανώθηκε σε συνεργασία με το Γυμναστήριο Τraining Room του γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δ. Κουλούρη.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Κάθε Spetsathlon εκ προοιμίου αποτελεί, μια επιτυχημένη διοργάνωση αλλά και ένα ιδανικό πλαίσιο συνεργασίας για το Arla PROTEIN. Η φετινή χρόνια, μας επέτρεψε όμως να προσεγγίσουμε περισσότερο το κοινό μας, τόσο μέσα από τα 2 νέα μας προϊόντα Arla PROTEIN Ρόφημα Γάλακτος με γεύση φράουλα και Milkshake Tropical, όσο και μέσα από το πρόγραμμα αποθεραπείας, για το οποίο δεχτήκαμε και πολλά συγχαρητήρια. Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στις αθλητικές δράσεις του τριημέρου και κυρίως τους αθλητές μας, που με την φανέλα του Arla PROTEIN, κατέκτησαν τόσες πολλές θέσεις στο βάθρο της διοργάνωσης επισφραγίζοντας την φιλοσοφία του Arla PROTEIN: ‘ΖΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ’»

Δίνουμε ραντεβού τον Οκτώβριο στο Spetses Mini Marathon 2019.

http://www.arlafoods.gr