BEEFEATER Pink pool party

BEEFEATER Pink pool party

Ένα fashionable ροζ πάρτι στην καλοκαιρινή Αθηναϊκή Ριβιέρα με δροσερά Beefeater Pink & Tonic και λαμπερούς καλεσμένους

Το Beefeater Pink γιόρτασε το καλοκαίρι με ένα Pink Pool Party στο μαγευτικό χώρο της πισίνας του The Margi Hotel, στην αγαπημένη Αθηναϊκή Ριβιέρα. Λαμπεροί καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αγαπημένοι των social media και TV personas απόλαυσαν το Beefeater Pink& Τonic.

ΤοBeefeater Pink Pool Party κινήθηκε στα δυναμικά vibes της DJ Xenia Ghali, ενώ τη διάθεση ανέβασαν οι Swingin’Catsμε ρυθμούς 80s& 90s, ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους που δεν σταμάτησαν να χορεύουν ως το τέλος της βραδιάς!

Οι fashionable καλεσμένοι φωτογραφίζονταν ασταμάτητα στα αμέτρητα ροζ στοιχεία του χώρου: το εντυπωσιακά μεγάλο λογότυπο του Beefeater Pink που δέσποζε φωτισμένο μπροστά στην πισίνα, το μεγάλο φουσκωτό φλαμίνγκο, τη ροζ κούνια και τη σανίδα του surf, εμπνευσμένη από το Ocean Drive.Επίκεντρο της προσοχής του partyήταν το Beefeater PINK bar, όπου οι bartendersπρόσφεραν στους καλεσμένους δροσιστικά Beefeater Pink& Tonic!#BeefeaterPink #PinkYourGin

Λίγα λόγια για το Beefeater

Το Beefeater, το πλέον βραβευμένο Ginστο κόσμο εξακολουθεί να παράγεται στην «πρωτεύουσα» του Gin, το Λονδίνο, με το αποστακτήριό του να βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης. Δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τον James Burrough και από τότε η θρυλική συνταγή του παραμένει αναλλοίωτη με τωρινό θεματοφύλακά της τον πιο έμπειρο gin distillerστον κόσμο, τον Desmond Payne.Το Beefeater PINKείναι η νέα, πρωτοποριακή πρόταση του Beefeater.Έχοντας ως βάση την κλασσική, συνταγή του Beefeater London Dry Gin, και με την προσθήκη φυσικής φράουλας, το Beefeater PINKήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στα flavoured gins. Η απαλή γεύση της φράουλας, εναρμονίστηκε με τις κλασσικές νότες άρκευθου και κίτρου, οι οποίες πρωταγωνιστούν και στο Beefeater London Dry, συμβάλλοντας σε ένα εξαιρετικά ισορροπημένο και δροσιστικό αποτέλεσμα.