Η Άννα Βίσση τραγουδάει για το Μάτι

Η Άννα Βίσση τραγουδάει για το Μάτι

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράζει χαρά και ελπίδα

Μήνυμα ελπίδας κα χαράς στέλνει η Άννα Βίσση μαζί με το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός», διοργανώνοντας μία μεγάλη συναυλία στο Μάτι, για την τόνωση και την αναδιαμόρφωση της περιοχής που τόσα πέρασε το προηγούμενο καλοκαίρι. Η κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια λοιπόν, στις 7 Σεπτεμβρίου στις 8:30μμ θα τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε μία μεγάλη συναυλία στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ).

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» βρέθηκε την επόμενη ημέρα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην περιοχή, και με δωρεές που συγκέντρωσε, βοήθησε τους κατοίκους να καλύψουν επείγουσες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και άλλα απαραίτητα αγαθά.

Στη συνέχεια σχεδίασε και υλοποίησε αναπλάσεις παιδικών χαρών και γηπέδων, που είτε κάηκαν είτε ήταν ακατάλληλες για χρήση, ώστε να μετατραπούν και πάλι σε χώρους χαράς για τους κατοίκους της περιοχής.

Οι ανακατασκευασμένες 3 Παιδικές Χαρές στο Μάτι, τον Ν. Βουτζά και τον ΝΑΟΜΑ, όπως και τα γήπεδα Basketball & Beach volleyball και ο περιβάλλων χώρος του ΝΑΟΜΑ, εκσυγχρονίστηκαν, αναβαθμίστηκαν και αποτελούν και πάλι ευχάριστα σημεία συνάντησης για όλη την κοινότητα.

ΔΕΣΜΟΣ Α ΒΙΣΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Θα είμαστε όλοι εκεί!

(Η είσοδος είναι ελεύθερη)

Δεσμός – www.desmos.org
Δείτε το σύντομο βίντεο για το project ανάπλασης του Δεσμού στην περιοχή https://www.youtube.com/watch?v=7d0Tl7DymLI&feature=youtu.be