Οι πραγματικοί ήρωες που μας «κέρδισαν»

Οι πραγματικοί ήρωες που μας «κέρδισαν»

Ναι, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Σόλωνας Τσούνης δεν είναι σούπερ ήρωες -ούτε εντός, αλλά ούτε και εκτός οθόνης- και ευτυχώς… δεν χρειάζεται να γίνουν. Το ίδιο και εμείς.

Η καθημερινότητα της Βίκυς είναι σίγουρα απαιτητική. Το ίδιο και το πρόγραμμα του Γεράσιμου, της Μαρίας και του Σόλωνα. Μπορεί να μην έχουν τηλεπάθεια, μπορεί να μην σηκώνουν βράχους, μπορεί να μην… τηλεμεταφέρονται ή να κινούνται σε απίστευτες ταχύτητες, αλλά ούτε και να καλούνται να αντιμετωπίσουν εξωγήινες απειλές, ωστόσο, όλοι τους εξακολουθούν να είναι ήρωες, ο καθένας στον δικό του τομέα -όπως άλλωστε εγώ και εσύ!

Αρκεί που κάθε μέρα δίνουμε τις δικές μας «μάχες», που προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην επαγγελματική και την προσωπική μας ζωή, που βρίσκουμε τη δύναμη και την ενέργεια να είμαστε πάντα εκεί για εκείνους που μας έχουν ανάγκη! Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα της ψηφιακής καμπάνιας των νέων συμπληρωμάτων διατροφής Altion και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το «Altionistas, the movie» κέρδισε την προσοχή μας!

Διότι μπορεί να μην είδαμε τελικά την πρώτη ελληνική, superhero ταινία επί των οθονών μας (όπως τουλάχιστον την είχαμε φανταστεί), ωστόσο, το «Altionistas, the movie» μας έδειξε ότι όλοι μας είμαστε #realheroes. Ο καθένας έχει τις δικές του, διαφορετικές δυνάμεις και υποχρεώσεις, ωστόσο, όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη επιπλέον στήριξη, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας.

Ναι, δεν είμαστε σούπερ ήρωες και ευτυχώς, δεν χρειάζεται να γίνουμε! Μας αρκεί που είμαστε οι ήρωες της καθημερινότητάς μας και που τα συμπληρώματα διατροφής Altion είναι εδώ για να στηρίζουν την κάθε μας μέρα!

Altionistas, the movie. Δείτε την ταινία και πάρτε μία γεύση από το τι σημαίνει #realheroes