Το Arla PROTEIN Υπερήφανος Χορηγός του Πρωταθλητή Κωσταντίνου Γκελαούζου

Το Arla PROTEIN  Υπερήφανος Χορηγός του Πρωταθλητή  Κωσταντίνου Γκελαούζου

Η Arla Foods Ελλάς, με την Arla PROTEIN Running Τeam πρωτοστάτησε στην Αυθεντική διαδρομή του 37ου Μαραθωνίου με τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, να τερματίζει τρίτος στην γενική κατάταξη. Παράλληλα κατέκτησε για 3η συνεχή χρονιά τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου, με χρόνο 2:19.02, κάνοντάς τον, τον δεύτερο γρηγορότερο Έλληνα όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή.

Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, μετά το τέλος του αγώνα, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν το έχω καταλάβει ακόμα, είναι η αλήθεια, δεν το περίμενα έτσι, ακολούθησα ένα γρήγορο ρυθμό, δεν στόχευα σε μία επίδοση, περισσότερο ήθελα να φτάσω στα όριά μου, γιατί ήξερα ότι είμαι καλά… Παρόλα αυτά μετά τα μισά του αγώνα, έβλεπα ότι είχα δυνατότητες να μπω μέσα στην εξάδα στην αρχή, στην πεντάδα, λίγο πριν φτάσουμε στην Κηφισίας, κατάλαβα ότι μπορώ να είμαι και μέσα στα μετάλλια, προσπάθησα, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και βγήκε μια καλή επίδοση και μία επιτυχία…»

Στην απόσταση των 5χλμ η Ζωή Ανδρικοπούλου κατέκτησε την 2η θέση, με χρόνο 17.12.

Η Arla PROTEIN Running Team έφτασε, φέτος, τις 90 συμμετοχές, έχοντας μία εξαιρετική παρουσία σε όλους τους δρομικούς αγώνες, που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε:

«Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, αποτελεί το πλέον σημαντικό αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας και την Ελλάδα, αλλά και για όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, είναι πάντα μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση, όταν συμμετέχουμε ως ομάδα, σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου, σε όλη την ομάδα μας, για την εξαιρετική τους παρουσία, και ειδικά στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο που ξεπέρασε τον εαυτό του με μία μεγαλειώδη κούρσα και έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες, και φυσικά όλη την ομάδα της Arla.

Συγχαρητηριά και σε όλους τους συμμετέχοντες των αγώνων και στο μοναδικό κοινό, που εμψύχωνε και έδινε δύναμη σε όλους τους αθλητές, αλλά και στην διοργάνωση για την εξαιρετική τους δουλειά και την άριστη οργάνωση»

Επιπλέον το τριήμερο 6 – 9 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της Έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει, προϊόντα Arla PROTEIN όλα με Φυσική Πρωτεΐνη και Χαμηλά Λιπαρά. Μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, η ομάδα του Arla PROTEIN, προσέφερε στο αθλητικό κοινό και όχι μόνο, Ροφήματα Γάλακτος, με 25g πρωτεΐνη σε 3 υπέροχες γεύσεις, καθώς και Επιδόρπια γάλακτος, με 20g πρωτεΐνη, σε 3 διαφορετικές γεύσεις, Natural, Φράουλα και Μύρτιλο.

Η σειρά Arla PROTEIN αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο, στην προσπάθειά για μια ισορροπημένη και άριστη φυσική κατάσταση. Βοηθούν το σώμα και το πνεύμα, πριν και μετά την άσκηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας:

Στο site www.arlafoods.gr