Η Sky express απογειώνει την παρουσία της

Η Sky express απογειώνει την παρουσία της

Σταθερά ανοδική είναι η πορεία που καταγράφει η Sky express. Έχοντας αποσπάσει τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας, κατάφερε να εδραιώσει τη θέση της στον ανταγωνιστικό χώρο των αερομεταφορών. Εξυπηρετεί 34 προορισμούς στην Ελλάδα, από την Κρήτη, που έκανε τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα, μέχρι τα Γιάννενα και την Αλεξανδρούπολη, αλλά και τις Σποράδες, τα νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, τα Δωδεκάνησα κι αλλού. Σημαντική δε, είναι η συνεισφορά της σε άγονες γραμμές, καθώς τις συνδέει με τους υπόλοιπους προορισμούς που περιλαμβάνει το πρόγραμμα πτήσεων της.

H καινούργια της καμπάνια Fly Everyday, αναδεικνύει την Sky express ως μια φρέσκια πρόταση για όλους τους επιβάτες, μια φιλική, προσιτή, «καθημερινή» αεροπορική εταιρεία. Με ανταγωνιστικούς ναύλους, fast lane, ejournals, πρόσβαση στο Sky executive lounge και καθημερινές πτήσεις στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, η SΚΥ express επιβεβαιώνει διαρκώς τον τίτλο της ως «Η Ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία του εσωτερικού δικτύου.» Άλλωστε, το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται στην εταιρεία από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ανελλιπώς, τα τελευταία χρόνια.

Για όλους αυτούς τους λόγους, η SKY express ανταποδίδει την εμπιστοσύνη, φροντίζοντας πάντα να είναι ο επιβάτης στο επίκεντρο όλων των ενεργειών της. Η εμπειρία του ταξιδιού ξεκινάει από πολύ νωρίς με τη SKY express και γίνεται όλο και περισσότερο ψηφιακή, με πρώτο δείγμα το ολοκαίνουργιο, mobile friendly site, που έχει σχεδιαστεί ώστε ο καταναλωτής να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που επιθυμεί.

Στα παραπάνω προστίθεται η αξιοσημείωτη επίδοση της SKY express κατά την περίοδο της πανδημίας, με πρωταρχικό μέλημα τη μέγιστη ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, όπως το Care Plane, που δημιουργούν ένα περιβάλλον αυξημένης ταξιδιωτικής φροντίδας και υγειονομικής σιγουριάς για κάθε ταξιδιώτη. Παράλληλα, μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό κατά 14,2% και δεσμεύεται να συνεχίσει εφαρμόζοντας πολιτικές και σχεδιάζοντας υπηρεσίες που βοηθούν σε ακόμα μεγαλύτερη μείωση.

Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων IO GR, του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου, έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο που συμπεριλαμβάνει πολλές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, και απασχολεί 5500 εργαζομένους. Το μεγαλύτερο κομμάτι κατέχει ο κλάδος της αεροπορίας και των υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης, καθώς στον Όμιλο ανήκουν και οι SkyServ και Swissport, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες. Η πορεία της SKY express τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή, καθώς πλέον καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού δικτύου. Ο αριθμός των επιβατών της κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε και από 70.000 επιβάτες το 2015, έφτασε στο 1,2 εκατομμύρια το 2019, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο στο χάρτη των εγχώριων αερομεταφορών.

Κάθε χρόνο η SKY express πετάει όλο και ψηλότερα. Οι προορισμοί και οι επιβάτες αυξάνονται, οι υπηρεσίες βελτιώνονται, οι στόχοι για το μέλλον γίνονται όλο και πιο εφικτοί, πάντα προς όφελος του καταναλωτή, αλλά και της χώρας.