Survivor Spoiler 5/4: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία μετά την αλλαγή ομάδων (photos+video)

Survivor Spoiler 5/4: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία μετά την αλλαγή ομάδων (photos+video)

Survivor: Πρώτος αγώνας ασυλίας μετά την αλλαγή των ομάδων στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα… πάνω κάτω έφερε η παραγωγή του παιχνιδιού, καθώς στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) αποφάσισε να καλέσει τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να προκύψουν οι νέες ομάδες.

Είθισται πως σε ανάλογες καταστάσεις, ο λόγος περνάει στους παίκτες και συγκεκριμένα στους δύο πιο δυνατούς των δύο ομάδων, βάσει στατιστικών, οι οποίοι προχωρούν σε επιλογές συμπαικτών.

Αυτό άλλωστε είχε γίνει και πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Τζέιμς Καφετζής είχε βρεθεί… απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά και δημιούργησαν τις δύο ομάδες, τους «Μπλε» και τους «Κόκκινους», μετά την… διάλυση των «Μαχητών» και των «Διάσημων».

Όμως, στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) είδαμε πως η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να ανακατέψει μόνη της την… τράπουλα, θέλοντας να δημιουργήσει δύο ομάδες με ισοδύναμα μέλη, ενώ προκάλεσε και μερικές αναταραχές μεταξύ συγκεκριμένων παικτών.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μάλιστα, κατά την ανακοίνωση των επιλογών της παραγωγής για τις δύο ομάδες, η Ελληνίδα αθλήτρια δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της και κατέρρευσε, την στιγμή που ο νεαρός τερματοφύλακας δεν μπορούσε να πιστέψει τα νέα δεδομένα.

Αντίθετα, οι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης έμειναν μαζί στους «Μπλε», ενώ ο Τριαντάφυλλος είδε τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στους «Κόκκινους» και να έχει παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr