Το Campari υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά το Negroni Week

Το Campari υποδέχεται για ακόμα μια χρονιά το Negroni Week

Από τις 13/9 έως 19/9 το Campari στηρίζει μέσω του Negroni Week, τον ΜΚΟ Arbor Day Foundation, έναν από τους πιο δραστήριους οργανισμούς παγκοσμίως σε εκπαιδεύσεις και ενέργειες δεντροφύτευσης.

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό Campari μας καλεί να υψώσουμε τα ποτήρια μας για καλό σκοπό! Η διεθνής φιλανθρωπική πρωτοβουλία Negroni Week, επιστρέφει για 9η χρονιά, στηρίζοντας φέτος το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Arbor Day Foundation.

Το Negroni Week, ο θεσμός που δημιούργησε και υλοποιεί παγκοσμίως το Campari σε συνεργασία με το Imbibe Magazine, ενεργοποιείται για ακόμα μια χρονιά. Περισσότερα από 1.000 bars σε όλη την Ελλάδα θα σερβίρουν το αγαπημένο μας Negroni από τις 13/9 έως τις 19/9, με στόχο να υποστηρίξουν στο έργο της ορθής και κατάλληλης δενδροφύτευσης που υλοποιεί ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός σε δάση και αστικές περιοχές παγκοσμίως, μέσω εκπαιδεύσεων, δράσεων και ενεργειών. Οι καταναλωτές μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια κάνοντας share τη φωτογραφία του αγαπημένου τους cocktail Negroni, mention @camparigreece και χρησιμοποιώντας το hashtag #NegroniWeek και με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν στην ενίσχυση του σημαντικού έργου του Arbor Day Foundation. Παράλληλα, το Campari διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, το πρώτο e-webinar για bartenders, το Negroni Tales με θέμα «The Future of Negroni».

Από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, γινόμαστε μέρος της διεθνούς φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας υψώνοντας το πιο iconic cocktail, Negroni για καλό σκοπό!

Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ενέργεια.

#NegroniWeek

#camparigreece

www.campari.com

https://www.facebook.com/camparigreece/

https://www.instagram.com/camparigreece/?hl=en

Σχετικά με το Campari

Το Campari είναι ένα εμβληματικό και διαχρονικό ποτό που έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η μυστική συνταγή του έχει τις ρίζες της στο 1860, στη Νοβάρα της Ιταλίας και παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων. Χάρη στο έντονο κόκκινο του χρώμα, το άρωμά του και την χαρακτηριστική του γεύση, το Campari ήταν πάντα σύμβολο του στυλ προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης. To Campari είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το trend των bitters που εξαπλώνεται παγκόσμια. Ένα ποτό εξαιρετικά versatile και mixable, αναπόσπαστο συστατικό πολλών αγαπημένων cocktails, με πιο διάσημο το Negroni. Με νέο proposition, το δροσιστικό και ελαφρύ σε θερμίδες και αλκοολικούς βαθμούς, Campari Tonic αλλά και με διαχρονικές επιλογές όπως τα Negroni και Americano το Campari αποτελεί την πιο γευστική και must taste επιλογή.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 52 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

_______________