O Άκης Πετρετζίκης υποδέχεται τους φίλους του σε ένα μοναδικό, ολοκαίνουργιο διαδικτυακό περιβάλλον

O Άκης Πετρετζίκης υποδέχεται τους φίλους του  σε ένα μοναδικό, ολοκαίνουργιο διαδικτυακό περιβάλλον

Νέο διαδικτυακό περιβάλλον για τον Άκη Πετρετζίκη.

Μετά από 7 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, πάνω από 4.500 συνταγές και περίπου 10.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, το akispetretzikis.com εξελίσσεται σε Progressive Web App και πηγαίνει σε άλλο επίπεδο την εμπειρία περιήγησης, τη συλλογή της γνώσης και τη διάδραση.

Ο αγαπημένος chef Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει στους φίλους του ένα ολοκαίνουργιο διαδικτυακό περιβάλλον το οποίο συνδυάζει τη δυναμική μιας ιστοσελίδας και τα πλεονεκτήματα ενός application! Τι σημαίνει αυτό;

Είναι διαθέσιμο σε κάθε χρήστη ανεξαρτήτως browser. Προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή, desktop, mobile, tablet. Είναι τόσο εύκολο και λειτουργικό στη χρήση όσο ένα application. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο χρήστης κατεβάζει όλη την ιστοσελίδα στο κινητό του και μπορεί να δει τις τελευταίες αναζητήσεις του ακόμα κι όταν βρίσκεται offline. Καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στη μνήμη του κινητού τηλεφώνου και καταναλώνει μέχρι και 70% λιγότερα data. Εξασφαλίζει υψηλής ταχύτητας περιήγηση στον χρήστη ακόμα κι όταν η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αργή.

Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με μια σειρά από ψαγμένα features και ένα εύχρηστο, πλήρως ενημερωμένο μενού, συνθέτουν το ολοκαίνουργιο διαδικτυακό σημείο συνάντησης του Άκη με τους φίλους του το οποίο κρύβει αμέτρητες εκπλήξεις και δυνατότητες για κάθε επισκέπτη. Πιο αναλυτικά, κάνοντας «κλικ» στο akispetretzikis.com, οι χρήστες…

θα έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας ενός πλήρως εξατομικευμένου προφίλ ή -με απλά λόγια- ενός προσωπικού χώρου στον οποίο θα σετάρουν τις προτιμήσεις τους και θα προσαρμόζουν όλη την πληροφορία στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες. μέσα από ένα περιβάλλον, θα μπορούν να περιηγηθούν στις νέες συνταγές, να ψωνίσουν τα τελευταία προϊόντα από το e-shop, να οργανώσουν την κουζίνα τους μέσα από χρήσιμα άρθρα και συμβουλές και να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις από τον κόσμο της μαγειρικής. θα καταφέρουν να οργανώσουν ακόμα περισσότερο τον τρόπο προετοιμασίας και εκτέλεσης των συνταγών τους τσεκάροντας τα υλικά και δημιουργώντας αυτομάτως μια λίστα με όσα τους λείπουν.

Κι αυτά, είναι μόνο η αρχή μια και ο Άκης θα συνεχίζει να εφευρίσκει καθημερινά νέους τρόπους για να μοιράζεται μαζί με τους φίλους του νέες γεύσεις, συμβουλές, τεχνικές και τρόπους που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη μαγειρική και τη ζωή τους ακόμα πιο… νόστιμη!

Κάντε «κλικ» εδώ και ανακαλύψτε μια ολοκληρωμένη σειρά με tutorials την οποία ετοίμασε ο Άκης προκειμένου να βοηθήσει κάθε επισκέπτη να εκμεταλλευτεί στο 100% τις δυνατότητες αυτού του νέου διαδικτυακού περιβάλλοντος το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στα μαγειρικά site.

Την εμπορική εκμετάλλευση του akispetretzikis.com έχει η DPG.

#akispetretzikis #pwa #newsite #newlaunch

Λίγα λόγια για τον chef:

Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε σχολή μαγειρικής και το ΤΕΙ Λογιστικής στην Ελλάδα και άρχισε να εργάζεται ως σεφ σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Ελλάδας μέχρι τη στιγμή που μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία όπου διέμεινε για 5 χρόνια και εργάστηκε δίπλα σε διάσημους βραβευμένους σεφ, με τελευταία στάση του το φημισμένο ξενοδοχείο “The Goring”. Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα για να λάβει μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του MEGA, “The Master Chef”. Έξι μήνες αργότερα, αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Master Chef κερδίζοντας τον διαγωνισμό. Από το 2012 και για τα επόμενα 2 χρόνια εργάστηκε ως Head Chef στο εστιατόριο του chef Michel Roux – το Avenue Bistro στο Metropolitan Hotel. Από το 2010 ο Άκης συμμετείχε σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς -σε Ελλάδα και Κύπρο- ενώ από το 2019 ξεκίνησε να αναλαμβάνει και την παραγωγή τους. Πρόσφατα, έκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε τηλεοπτική παραγωγή που ξεκίνησε να προβάλλεται από αγγλικό τηλεοπτικό σταθμό BBC. Γνωστός για την ευκολία του να συνδυάζει απλά καθημερινά υλικά και να προετοιμάζει πεντανόστιμες συνταγές, γρήγορες και οικονομικές, ο Άκης είναι ταυτόχρονα ένας διακεκριμένος σεφ ο οποίος διαθέτει τις γνώσεις και την ικανότητα να δημιουργεί μοναδικές συνταγές εμπνευσμένες τόσο από τον εγχώριο, όσο και από τον διεθνή γαστρονομικό πολιτισμό τις οποίες μοιράζεται με τους φίλους του μέσα από την ιστοσελίδα του www.akispetretzikis.com. Μέχρι σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μετράει 5 τίτλους ελληνικών βιβλίων, ένας από τους οποίους μεταφράστηκε και στα αγγλικά, ενώ έχει υπογράψει πολλά περιοδικά μαγειρικής τα οποία οι αναγνώστες έχουν αγκαλιάσει με αγάπη. Από το 2016, ο Άκης υποδέχεται τους φίλους του στα τρία καταστήματα τα οποία έχει ανοίξει, αλλά και στο akiseshop.com – ένα διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο οι φίλοι του μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να εξοπλίσουν την κουζίνα τους και όχι μόνο. Το 2019, ο Άκης Πετρετζίκης, είδε τον προσωπικό λογαριασμό μου στο Instagram να ξεπερνάει το 1.000.000 followers. Την εκπομπή του να σκαρφαλώνει στην πρώτη θέση και το κανάλι του στο ΥouTube να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την αγάπη και την προσοχή του κόσμου. Καθημερινά, λαμβάνει χιλιάδες μηνύματα και αναρτήσεις των φίλων του από κάθε σημείο του κόσμου, μέσα από τα οποία, ανακαλύπτει ότι η ανταπόκριση του κοινού σε κάθε του ενέργεια είναι πραγματικά ενθουσιώδης!