Η Barilla κλέβει τις εντυπώσεις με δύο σημαντικές διακρίσεις στα Healthy Diet Awards 2022

Η Barilla κλέβει τις εντυπώσεις με δύο σημαντικές διακρίσεις στα Healthy Diet Awards 2022

Τα καινοτόμα προϊόντα Barilla Risoni από όσπρια διακρίθηκαν στη διοργάνωση Healthy Diet Awards 2022, αποσπώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Meal Products» και ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Healthy Food Products for Children».

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, η Barilla δημιούργησε τη νέα γευστική σειρά προϊόντων Risoni από όσπρια. Η No1 μάρκα ζυμαρικών στον κόσμο παρουσίασε τους κωδικούς Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής, ρεβιθιού και μπιζελιού και Risoni από 100% αλεύρι κόκκινης φακής και ρεβιθιού, προϊόντα πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και χωρίς γλουτένη, καθιστώντας τα ένα ιδανικό γεύμα για μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα Risoni από όσπρια είναι ο ιδανικός σύμμαχος για μια ισορροπημένη διατροφή, με άφθονους συνδυασμούς με λαχανικά και σάλτσες. Αποτελούν την κατάλληλη επιλογή για παιδιά που δυσκολεύονται να καταναλώσουν τα όσπρια και προσφέρουν τον ενθουσιασμό ενός πιάτου εστιατορίου στο τραπέζι του σπιτιού, μέσα σε μόλις 9 λεπτά.

Η συγκεκριμένη διάκριση των Risoni από όσπρια, επιβεβαιώνει στην πράξη τη δέσμευση της Barilla για την προσφορά γευστικών και θρεπτικών γευμάτων, μέσα από προϊόντα υψηλής ποιότητας, απόλαυσης και νοστιμιάς, καλύπτοντας κάθε διατροφική ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή.