Βοηθήστε να κάνουμε τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα!

Βοηθήστε να κάνουμε τις ευχές των παιδιών πραγματικότητα!

Ο οργανισμός Make A Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Γιορτάζοντας την 32η επέτειο από την πρώτη ευχή που πραγματοποίησε, ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Μake-A-Wish® Ελλάδος, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα παραρτήματά του, σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει για τρίτη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, που έχει ως στόχο να αλλάξει τη ζωή παιδιών που πάσχουν από –απειλητικές για τη ζωή τους- ασθένειες.

Με αφορμή την σημαντική αυτή ημέρα, στις 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί συμβολική επίσκεψη στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, με την παρουσία καλλιτεχνών που έχουν, όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποιήσει ευχές. Παρόντα θα είναι και παιδιά υγιή, που έχουν την πρόθεση να προσφέρουν για την σημαντική αυτή ημέρα! Παρόμοια επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, στις 29 Απριλίου.

Στις 29 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευχής θα πραγματοποιηθεί και η ευχή της 5χρονης Ξένιας, που θέλει να γίνει ηθοποιός και να υποδυθεί τη νεράιδα. Στις 11.30 το πρωί, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος), παρουσία των γνωστών ηθοποιών του Hollywood, Elaine Hendrix και Erica Ash. Την ίδια μέρα, στο Fashion Workshop by Vicky Kaya, η μικρή Νταϊάνα, 7 ετών, θα πραγματοποιήσει την ευχή της να γίνει μοντέλο, στις 16.00 το απόγευμα, παρουσία της Βίκυς Καγιά και των μαθητών της.