Διαγωνισμός Φωτογραφίας I Love Animals από τα T.G.I. Friday's® και την Animal Action

Διαγωνισμός Φωτογραφίας I Love Animals από τα T.G.I. Friday's® και την Animal Action

΄Ενας διαγωνισμός φωτογραφίας των T.G.I. Friday's® για "καλό σκοπό"

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ζώων, τα T.G.I. Friday's® και η Animal Action ψάχνουν τις πιο περίεργες και χιουμοριστικές εικόνες με πρωταγωνιστές...τους φίλους μας τα ζώα και διοργανώνουν έναν πρωτότυπο φωτογραφικό διαγωνισμό. Ανάδειξε το πιο όμορφο στιγμιότυπο με το αγαπημένο σου κατοικίδιο μεταδίδοντας το μήνυμα αγάπης και φροντίδας "I love animals", και κέρδισε πλούσια δώρα!

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι απλή. Τράβηξε απλή φωτογραφία ή μέσω Instagram με θέμα "I Love Animals" και ανέβασέ τη στη fan page των T.G.I. Friday's®. Οι μεγάλοι νικητές που θα αναδειχθούν από την 3μελή κριτική επιτροπή θα κερδίσουν μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Samsung, ένα Sony Walkman MP4, ένα Sony Walkman (4 GB) ενώ 30 τυχεροί θα κερδίσουν πολλά γευστικά δώρα T.G.I. Friday's® και βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει ολόκληρο το μήνα. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.fridays.gr και μην ξεχνάτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας στη σελίδα των T.G.I. Friday's® στο facebook.

Λίγα λόγια για την Animal Action:
Η Animal Action - Δράση για τα Ζώα αποτελεί μια Πανελλαδική μη κερδοσκοπική Φιλοζωική Οργάνωση. Λειτουργεί από το 1959 με κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση της ζωής όλων των ζώων στην Ελλάδα. Σκοπός της οργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σε φιλοζωικά θέματα, μέσω προγραμμάτων περίθαλψης ζώων, καθώς και με εκπαιδευτικά προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα http://www.animalactiongreece.gr


www.fridays.gr