Αυτές είναι οι πιο κοινές και ίσως παράλογες φοβίες!

Γωγώ Φούντα
Αυτές είναι οι πιο κοινές και ίσως παράλογες φοβίες!

Στοίχημα πως κι εσείς έχετε κάποια από αυτές!

Ας είμαστε ειλικρινείς... Όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε φοβίες, εκτός αν είμαστε καρτούν ή θεοί, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει! Η φοβία, δεν ταυτίζεται απαραίτητα με το φόβο, είναι συνήθως ανεξήγητη και αγγίζει τα όρια εμμονής.

Συνήθως αυτοί που δεν μοιράζονται τις ίδιες με εμάς φοβίες, βρίσκουν ανεξήγητο το γεγονός γιατί λίγο πριν κοιμηθείς πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις, πάντα αιφνιδιαστικά, πίσω από την κουρτίνα της μπανιέρας, μήπως και υπάρχει κλέφτης, βιαστής ή... φάντασμα, ή γιατί δεν μπορείς να μπεις μόνος σου στο ασανσέρ, είναι ανατριχιαστικό εδώ που τα λέμε, ή γιατί τρέμεις στην ιδέα να διασχίσεις την πλατεία Συντάγματος με όλα αυτά τα τρομακτικά και άκρως επικίνδυνα... περιστέρια!

Φίλε εκεί έξω που νομίζεις ότι έχεις αρχίσει και το χάνεις νιώθωντας άσχημα για τα πειράγματα των φίλων σου κάθε φορά που τους εξομολογείσαι κάτι ανάλογο, σε πληροφορούμε ότι δεν είσαι μόνος στον μάταιο τούτο κόσμο! Υπάρχουν χιλιάδες φοβίες και ακόμα περισσότεροι άνθρωποι που τις έχουν, ακόμα και αυτοί που ντρέπονται να το πουν!

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις πιο κοινές και ολίγον... αστείες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως. Αυτό το παιδάκι είναι μία γυναίκα 20 ετών!

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Όταν το βιβλίο- φαινόμενο γίνεται ανέκδοτο

H συγκινητική «θυσία» του γιου του David Bowie για την άρρωστη σύζυγό του