Απίστευτο: Η 17χρονη Nicole Delien κοιμόταν για 64 μέρες!

Απίστευτο: Η 17χρονη Nicole Delien κοιμόταν για 64 μέρες!

Η σπάνια διαταραχή που βασανίζει την νεαρή κοπέλα

Η 17χρονη Nicole Delien είναι ενανεαρό κορίτσι από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ το οποίο πάσχει από μία παράξενη, ανίατη ασθένεια.Μπορεί να μην έχει κάποια επίπτωση στην γενικότερη υγεία της όμως λόγω της ασθένειας της, αναγκάζεται να κοιμάται 19 ώρες τη μέρα.

Τον Ιανουάριο κοιμήθηκε συνεχόμενα περισσότερο από 2 μήνες- για 64 ολόκληρες ημέρες και σπάνια σε κατάσταση ημιληθαργική, σηκωνόταν από το κρεβάτι μόνο για να πάει μέχρι την τουαλέτα και να φάει ελάχιστα.

Η ασθένειά της ονομάζεται Kleine-Levin Syndrome. Κοιμάται σχεδόν 18 ώρες την ημέρα με μικρά διαλείμματα, τα οποία όμως δεν μπορεί να επαναφέρει στη μνήμη της όταν ξυπνάει. Η ασθένεια διαγνώστηκε από έναν γιατρό στο Allegheny General Hospital του Pittsburgh, και λέγεται πως μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιονδήποτε ξαφνικά!

Η κοπέλα πάσχει από έλλειψη προσανατολισμού, παραισθήσεις, παλιπαιδισμό, βουλιμία και υπερσεξουαλική δραστηριότητα τις περιόδους που είναι ξύπνια. . Το Kleine-Levin Syndrome πλήττει κυρίως εφήβους και σπάνια γυναίκες, ενώ τα αίτια του είναι ακόμα άγνωστα. Όσο για τη θεραπεία, περιλαμβάνει φάρμακα που απλά περιορίζουν τη συχνότητα των ληθαργικών επεισοδίων. Η Nicole πάντως έχει χάσει τις πιο σημαντικές στιγμες της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη:

6χρονη πιτσιρίκα έκλεψε το αμάξι της μαμάς για να επισκεφτεί τον μπαμπά της σε διπλανή πόλη!

Aπίστευτο: Ήθελε να κάνει ευθανασία στο σκύλο του επειδή πίστευε πως είναι... gay!

DPG Network