Δείτε το Single Ladies της Beyonce στην αντρική βερσιόν με κόκκινες γόβες στιλέτο! (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε το Single Ladies της Beyonce στην αντρική βερσιόν με κόκκινες γόβες στιλέτο! (video)

Ένα άκρως διασκεδαστικό video clip που σίγουρα η Beyonce θα λάτρευε!

H Βeyonce είναι αναμφίβολα μία superstar με αμέτρητους θαυμαστές που κυριολεκτικά την λατρεύουν! Όπως είναι φυσικό λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει αλλά και να εμπνέει νέους καλλιτέχνες οι οποίοι παίρνοντας σαν παράδειγμα την ντίβα της ποπ, δημιουργούν και μας αφήνουν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό!

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι ο JbDubs, χορευτής στο μπαλέτο της Βοστώνης ο οποίος αποφάσισε, με βάση το άκρως πετυχημένο τραγούδι αλλά και video clip της Beyonce «Single Ladies», να συνθέσει το κομμάτι «I Hate My Job»!

Eκτός φυσικά από τη σύνθεση του κομματιού, είναι υπεύθυνος και για την οπτικοποίησή του, με τη βοήθεια δύο ακόμη χορευτών, μιμούμενοι τις χαρακτηριστικές χορευτικές κινήσεις του Ουκρανικού boyband Κazaky, με μία πρωτότυπη, ιδιαίτερη και... απρόσμενη θα λέγαμε παρουσία! Βλέπετε, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος είναι τρεις σέξι και γυμνασμένοι άντρες, αποφάσισαν να μην τονίσουν την αντρική τους πλευρά αλλά την ακριβώς αντίθετη! Αποτέλεσμα; Οι τρεις χορευτές επιδίδονται σε ένα υπέροχο και απολαυστικό χορευτικό επάνω σε... κόκκινες γόβες στιλέτο!

Δείτε το video και θα καταλάβετε!

Διαβάστε επίσης:

Εμπνευσμένη από τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Ένας μεγάλος έρωτας κι ένα βίντεο που μας έκανε να δακρύσουμε: Η Marina Abramovic ξανασυναντά τον Ulay

Εντυπωσιακό: 288 ρολόγια μας λένε την ώρα (βίντεο)