Τσιγγάνικο chic: Μέσα στη σουρέαλ πολυτέλεια της τσιγγάνικης φυλής!

Γωγώ Φούντα
Τσιγγάνικο chic: Μέσα στη σουρέαλ πολυτέλεια της τσιγγάνικης φυλής!

Κοσμήματα, διακόσμηση και ντύσιμο, όλα στην υπερβολή!

Θυμάστε την θρυλική σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς» και τον αγνό αλλά θυελλώδη έρωτα της όμορφης τσιγγανοπούλας με τον σέξι και δυναμικό καριερίστα; Κάπως έτσι το ελληνικό κοινό και ο απλός τηλεθεατής εισήχθησαν στα ήθη και έθιμα της τόσο ενδιαφέρουσας και γκράντε αυτής φυλής, τα μέλη των οποίων πλέον ζουν και εργάζονται ανάμεσά μας.

Το στιλ, τα σπίτια, τα αμάξια, ακόμα και οι οικογενειακοί τους τάφοι, διαθέτουν μία υπερβολή, στον μέγιστο θα λέγαμε βαθμό, και μία κραυγαλέα πολυτέλεια, που ίσως εμάς να μας ξενίζει, αλλά πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε και να παρατηρούμε.

Η φράση, «έχω λεφτά και φαίνεται», παίρνει σάρκα και οστά, τα βαριά κοσμήματα και δη οι σταυροί, δεν απουσιάζουν ούτε στην... παραλία με το μαγιό, και τα σπίτια είναι τόσο πολυτελή και τεράστια που μοιάζουν με παλάτια Σουλτάνων! Δεν ξέρουμε αν θα μπορούσαμε να ζήσουμε σε κάποιο από αυτά τα... σύγχρονα ανάκτορα, ή να κυκλοφορήσουμε με όλα μας τα τιμαλφή(!) στο λαιμό, αν και πολύ θα θέλαμε να αφήσουμε κάποια στιγμή τους εαυτούς μας λίγο πιο ελεύθερους, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τους βγάζουμε το καπέλο για το γεγονός ότι δεν διστάζουν να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει.

Και κακά τα ψέματα, αν κάποια στιγμή ο Έλληνας απογυμνωθεί από όλες αυτές τις δυτικές τάσεις που τόσο έντονα έχουν κατακλύσει πια την κουλτούρα και την καθημερινή μας εμφάνιση, μη νομίζετε ότι θα διαφέρουμε και πολύ. Άλλωστε, η Ελλάδα δεν είναι ούτε Δύση ούτε Ανατολή αλλά κάπου στην μέση!

Διαβάστε επίσης:

Mariam: Η γυναίκα που άφησε μούσι και νιώθει πιο σέξι από ποτέ!

Θα τα φορούσατε; Δείτε τα πιο παράξενα νυφικά του κόσμου!

Απίστευτο: Βρετανική εταιρεία νοικιάζει συγγενείς για κηδείες!