Δείτε τις πιο θρυλικές φωτογραφίες στην ιστορία του Hollywοod

Γωγώ Φούντα
Δείτε τις πιο θρυλικές φωτογραφίες στην ιστορία του Hollywοod

Πραγματικά Χολιγουντιανά διαμάντια!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, το Hollywood είναι ένας κόσμος θαυμαστός που διέπεται από τους δικούς του κανόνες και νόμους. Είναι φυσικό λοιπόν οι stars οι οποίοι αποτελούν τον μύθο αυτό, να λατρεύονται σαν θεοί και οτιδήποτε κι αν τους αφορά να γίνεται αυτομάτως ανάρπαστο!

Και μπορεί στις μέρες μας, με το twitter και το Instagram oι απανταχού αστέρες να έχουν αποκτήσει μία πιο ανθρώπινη υπόσταση, μιας και είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε προσωπικές τους στιγμές τις οποίες οι ίδιοι επιλέγουν να βγάλουν στη φόρα, στο παλιό καλό Hollywood τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά!

Οι paparazzi γίνονταν κυριολεκτικά η σκιά των διασήμων ενώ οι συλλεκτικές τους πόζες έχουν γίνει πλέον θρυλικές! Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι θρυλική μία φωτογραφία που περιλαμβάνει τον Charlie Chaplin και τον Albert Einstein; Το site buzzfeed λοιπόν έκανε ένα αφιέρωμα συλλέγοντας μερικές από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες μερικών από τους διασημότερους ανθρώπους στην ιστορία κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε...

Διαβάστε επίσης:

Στην Ρόδο ολοταχώς: Ανοίγει τις πύλες του ξενοδοχείο για... γυμνιστές στο όμορφο νησί!

Aπίστευτη δήλωση πασίγνωστης εταιρείας ρούχων: «Απευθυνόμαστε μόνο σε όμορφους και κουλ ανθρώπους! Οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν»

Είμαστε όλοι ίσοι: Ένας φωτογράφος προσπαθεί να μας ενώσει μέσα από τη διαφορετικότητα