Πώς θα είναι οι πρώτες μέρες της Κim και του Kanye με το μωρό; Μια ξεκαρδιστική παρωδία

Γωγώ Φούντα
Πώς θα είναι οι πρώτες μέρες της Κim και του Kanye με το μωρό; Μια ξεκαρδιστική παρωδία

Η απίθανη διακωμώδηση της Daily Mail για το διάσημο ζευγάρι!

Μπορεί το πιο πολυσυζητημένο ίσως μωρό της εποχής, να έχει έρθει στον κόσμο εδώ και 11 ολόκληρες μέρες, αλλά οι διάσημοι γονείς του τηρούν σιγήν ιχθύος με αποτέλεσμα όλοι να αναρωτιούνται πώς στο καλό μπορεί να είναι η μικρούλα North West, η νεογέννητη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West!

Εν αντιθέσει με τους γονείς της, οι οποίοι για να είμαστε ειλικρινείς λατρεύουν την υπερέκθεση στα μέσα και το φακό, η νεαρά West προστατεύεται σαν θησαυρός, μέχρι να αποφασίσουν οι γονείς της να την δείξουν με δόξα και τιμή! Η Daily Mail ωστόσο, επειδή γνωρίζει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για το εν λόγω μωράκι, θέλησε να δημιουργήσει κάποιες εικόνες, με αρκετή δόση χιούμορ, οι οποίες απεικονίζουν τους δύο νέους γονείς να φροντίζουν την κορούλα τους!

Οι σωσίες λοιπόν της Kim και του Kanye, οι οποίοι με μία προσεκτικότερη ματιά δεν μοιάζουν και τόσο, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο, ποζάρουν σε τρυφερές στιγμές με μία μικρούλα λίγων μηνών, και το αποτέλεσμα είναι άκρως ξεκαρδιστικό! Εικόνες όπου ο Kanye φοράει στην κόρη του τα χαρακτηριστικά του γυαλιά, ή της έχει βάλει ακουστικά για να ακούσει την μουσική ή τη... θηλάζει, σε μία προσπάθεια να νιώσει τη χαρά της μητρότητας, προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων! Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και η εικόνα όπου οι δύο γονείς προβληματίζονται για το όνομα του μωρού, ή τρυφερές εικόνες με τους τρεις τους να χαλαρώνουν στο κρεβάτι!

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Kanye και η Kim Kardashian έβγαλαν την κόρη τους North West;

Τρίζει ο θρόνος σου Kim; Η ετεροθαλής αδερφή της, Κendall Jenner, είναι πιο hot από εκείνη (photos)

Δείτε την Kim με μπικίνι και... τεράστια κοιλιά, λίγες μέρες πριν γεννήσει!

P