Τραγικό: Δείτε την 20χρονη που μεταμορφώνεται καθημερινά σε ιαπωνικό καρτούν!

Γωγώ Φούντα
Τραγικό: Δείτε την 20χρονη που μεταμορφώνεται καθημερινά σε ιαπωνικό καρτούν!

Και θέλει τουλάχιστον 3 ώρες προετοιμασίας!

Υπάρχουν πολλών ειδών εθισμοί και εμμονές αλλά σίγουρα η συγκεκριμένη είναι ιδιαίτερη και πραγματικά ασυνήθιστη! Η 20χρονη Katie Lawrence λοιπόν, η οποία λατρεύει την ιαπωνική κουλτούρα και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή, από τα animation μέχρι τα video games, έχει μία αλλόκοτη συνήθεια η οποία πλέον είνα κυριολεκτικά μέρος της καθημερινότητάς της!

Τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορεί μονίμως ντυμένη και βαμμένη σαν ιαπωνικό καρτούν γιατί πολύ απλά της αρέσει! Είναι μάλιστα τέτοιος ο εθισμός της, που κάθε μέρα αφιερώνει τουλάχιστον τρεις ώρες για να μεταμορφωθεί και να μπορέσει να κυκλοφορήσει στον έξω κόσμο! Η παράξενη αυτή εμμονή, ξεκίνησε στα 11 της όταν η μαμά της της έδωσε το πρώτο της lip gloss και από τότε δεν το αποχωρίστηκε ποτέ!

Η ίδια υποστηρίζει ότι με τον τρόπο αυτό δίνει το παράδειγμα στον οποιοδήποτε έχει κάπως διαφορετική εμφάνιση να μην έχει κόμπλεξ και να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Επίσης, έχει την χειρότερη άποψη για τις... γνωστές πια ανθρώπινες barbie καθώς τις θεωρεί ψεύτικες(!) ενώ δηλώνει ότι τα αγόρια, παρόλο που την φλερτάρουν συνήθως τρομάζουν από τα piercings της και διατηρούν την απόστασή τους!

Αφού η μητέρα τους δεν την έτρεξε σε γιατρούς όταν ήταν ακόμα νωρίς, τώρα δυστυχώς είναι καταδικασμένη στην... παράνοιά της! Αλήθεια, το καλοκαίρι πώς την βγάζει;

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκε το αεροσκάφος του Missoni!

Ένα φωτογραφικό project που συγκλονίζει: Χιλιάδες θύματα βιασμού μοιράζονται τις εφιαλτικές αναμνήσεις τους (photos)

Πώς θα είναι οι πρώτες μέρες της Κim και του Kanye με το μωρό; Μια ξεκαρδιστική παρωδία