Βοήθεια μου κλέψανε το στρίνγκ μου!

Βοήθεια μου κλέψανε το στρίνγκ μου!

Κι όμως, αυτή η ατάκα πρέπει να ακούστηκε στ' αλήθεια στις Σέρρες, εκεί όπου δύο γυναίκες έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια κατηγορώντας η μία την άλλη για κλοπή.

Μέχρι το Τριμελές Πλημμελοδικείο Σερρών έφτασαν δυο γειτόνισσες, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους οι οποίες αφορούν των διαχωρισμό των... εσωρούχων τους. Συγκεκριμένα, η μία κατηγορούσε την άλλη ότι της έκλεβε τα εσώρουχα, πράγμα που κυριολεκτικά αποτέλειωσε δικαστές, δικηγόρους και παρευρισκόμενους. Μάλιστα, το κατηγορητήριο αναφέρει πως η κατηγορουμένη πήγαινε στην απλώστρα της γειτόνισσας και έκλεβε από εκεί τα στρινγκ, τα σουτιέν και διάφορα άλλα εσώρουχα.

Από την πλευρά της αυτή, όχι μόνο αρνήθηκε τα πάντα, αλλά κατηγόρησε από την πλευρά της τη μηνύτρια ότι αυτή είναι εκείνη που της κατακλέβει τα στρινγκάκια. Όπως είναι λογικό, η δικαστής επέπληξε τις εμπλεκόμενες και τους ζήτησε να φερθούν καλοπροαίρετα και με συμβιβαστική διάθεση, ώστε να απαλλάξουν το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα του δικαστηρίου από την υποχρέωση να λύσει μια τέτοια υπόθεση. Τελικά η μηνύτρια απέσυρε τις κατηγορίες και η υπόθεση αναβλήθηκε μέχρι... νεωτέρας κλοπής εσωρούχων!