Μόνο για 1 δευτερόλεπτο:Ασθενείς που μάχονται τον καρκίνο σε ένα video που πρέπει να δείτε

Γωγώ Φούντα
Μόνο για 1 δευτερόλεπτο:Ασθενείς που μάχονται τον καρκίνο σε ένα video που πρέπει να δείτε

Ένα συγκινητικό project που θα σας κάνει να εκτιμήσετε τα μικροπράγματα της ζωής

Οι γιορτές των Χριστουγέννων, είναι μέρες αγάπης και συντροφικότητας. Είναι επίσης οι μέρες που όλοι μας, προσπαθούμε να ξεχάσουμε τα προβλήματά μας, όσο μπορούμε, και να δούμε τα πράγματα πιο θετικά.

Τι γίνεται όμως όταν το πρόβλημα είναι λίγο πιο σοβαρό από τα συνηθισμένα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι οι περισσότεροι; Τι γίνεται όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία αρρώστια όπως ο καρκίνος, η οποία σε απασχολεί μέρα και νύχτα;

Ένα συγκινητικό project με το όνομα If Only For A Second, διοργανώθηκε με σκοπό να δώσει σε 20 ασθενείς που υποφέρουν από καρκίνο, έστω και ένα δευτερόλεπτο χαράς και ξεγνοιασιάς και να τους κάνει να ξεχάσουν για λίγο τη σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Οι ασθενείς, προσκλήθηκαν σε ένα studio όπου αφέθηκαν στα έμπειρα χέρια επαγγελματιών οι οποίοι ανέλαβαν να τους βάψουν και να τους φορέσουν τις πιο αστείες και ιδιαίτερες περούκες, ενώ οι ίδιοι είχαν τα μάτια τους κλειστά! Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν μπροστά από έναν καθρέφτη και ένας φωτογράφος απαθανάτισε τις αντιδράσεις τους την ώρα που βλέπουν για πρώτη φορά τον... μεταμορφωμένο τους εαυτό!

Ένα συγκινητικό video που πραγματικά αξίζει να δείτε!

Διαβάστε επίσης:

Η πιο ανατριχιαστική φάρσα της χρονιάς που θα σας κάνει να... κόψετε το ποτό διά παντός

Αληθινοί ιερείς του Βατικανού ποζάρουν σε ημερολόγιο σαν μοντέλα (φωτό)

Επάγγελμα Αη Βασίλης: Θα βάλει 150δις θερμίδες και θα πάει σε 5.556 σπίτια το δευτερόλεπτο