Βλέποντας αυτό το βίντεο, θα ξαναφάτε άραγε hot dog;

Βλέποντας αυτό το βίντεο, θα ξαναφάτε άραγε hot dog;

Όλη η αλήθεια της παρασκευής τους σε 5 λεπτά

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρίζεις ύστερα από ξενύχτι και ποτό και να σταματάς σε καντίνα για ένα "βρώμικο"; Να πηγαίνεις στο σινεμά ή σε αγώνα και να παίρνεις στα χέρια σου μία ένοχη λιχουδιά; Να ζεσταίνεσαι εκ των έσω όταν κάνει κρύο με δύο εύκολες μπουκιές;

Το πιο αγαπημένο Αμερικάνικο junk food είναι τα hot dogs, παρότι μας έρχονται από τη Γερμανία όπου εμφανίστηκαν γύρω στο 1860. Ένα βίντεο, που γυρίστηκε σε μεγάλη αλυσίδα παραγωγής λουκάνικων μας κάνει να αναθεωρήσουμε την επόμενη φορά που θα πάρουμε στα χέρια μας το ζεστό, αφράτο ψωμάκι με το ζουμερό περιεχόμενο. Στο εν λόγω εργοστάσιο, παρασκευάζονται 300,000 hot dogs την ώρα και θεωρείται ένα από τα πιο καθαρά και δημοφιλή στον κόσμο. Παρά το γεγονός αυτό η διαδικασία μίξης μας έκανε να στραφούμε προς τη χορτοφαγία.

Τα παραδοσιακά hot dogs φτιάχνονται από χοιρινό κρέας, αναμεμιγμένο με κοτόπουλο και μοσχάρι. Αυτά τα τρία κρέατα, προέρχονται από τα τρίμματα και περισεύματα που μένουν από τους χασάπηδες που καθαρίζουν το κρέας. Είναι ουσιαστικά αυτό που πετάμε! Τα κρέατα αυτά, ανακατεύονται και βράζονται, λιώνουν, "παντρεύονται" με ζεστό νερό και γίνονται πουρές, ξεπλένονται με αλατόνερο και ύστερα από την ταχύτατη, μηχανική τους συσκευασία, είναι έτοιμα για φάγωμα. Ή και όχι. Δείτε το βίντεο και αποφασίστε.

Διαβάστε ακόμη:

Το θαύμα της αγάπης: H μεταμόρφωση του Patrick σε εικόνες

Πήγε να φιλήσει τη χελώνα και δείτε τι έπαθε! (φωτό)