Απίστευτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 51ος ετών»

Απίστευτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 51ος ετών»

Κι όμως είχε παντρευτεί 2 φορές πριν βρει τον... κατάλληλο

Η Maria- Louise ήταν παντρεμένη με τον John από την ηλικία των 18 ετών μέχρι τα 30 της και όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, ποτέ μα πότε δεν ολοκλήρωσαν τη σχέση τους. Βλέπετε εκείνος ήταν καθολικός και θεωρούσε ότι το sex είναι μια πράξη που γίνεται μόνο και μόνο για να έρθει στον κόσμο ένα παιδί, που δεν ήθελε.

Αργότερα και αφού χώρισε μαζί του, ήρθε στη ζωή της ο Carol, ο οποίος μάλιστα άφησε τη γυναίκα του με την οποία είχε και δυο παιδιά για τα μάτια της Maria- Louise. Για κάποιο λόγο, όμως, και εκείνος απέφευγε την πολύ οικειότητα ακόμα και μετά τον γάμο τους. Έμεινε στο πλευρό του μιας και υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς ενώ αποφάσισε να χωρίσει το 2008.

Τελικά, η μεγάλη μέρα για την Maria- Louise ήρθε σε ηλικία 51 ετών όταν γνώρισε τον Tim και επιτέλους έκανε sex. Μάλιστα πριν γίνει η πράξη ανακοίνωσε στον Tim ότι αν και παντρεμένη 2 φορές δεν είχε ποτέ την χαρά και την ευχαρίστηση να νιώσει όλα αυτά που έπρεπε... Η αντίδραση του όπως λέει η ίδια ήταν να του «πέσει το σαγόνι στο πάτωμα».

Όσο για μας τι να πούμε; Τέτοια γκαντεμιά βρε κοπελιά πάλι καλά που έστω και στα 51 σου ανακάλυψες το sex. Γιατί όπως λέει και η θρυλική Θεοπούλα: «Κόβετε το sex;»