Μόνο για ανύπαντρες: Αν βαρεθήκατε τη γκρίνια της μαμάς για γάμο, αυτό το θέμα σας αφορά

Γωγώ Φούντα
Μόνο για ανύπαντρες: Αν βαρεθήκατε τη γκρίνια της μαμάς για γάμο, αυτό το θέμα σας αφορά

Μία 42χρονη φωτογράφος έχει τη λύση στο πρόβλημά σας

Έχετε βαρεθεί να ακούτε την μαμά σας να σας πιέζει για γάμο και παιδιά; Έχετε περάσει τα 30 και κάθε φορά που δηλώνετε... ανύπαντρη, ο κόσμος σας κοιτάζει σαν να έχετε τρίτο μάτι; Αν λέγαμε ότι δεν σας καταλαβαίνουμε, θα ήταν τεράστιο ψέμα, αλλά εκτός από τη συμπαράστασή μας, σας δίνουμε και τη λύση, καθώς νιώθουμε χρέος να σας ενημερώσουμε, ότι κάπου εκεί έξω, υπάρχει μία γυναίκα, η οποία είναι ο σωτήρας σας, και μάλλον θα γίνει το απόλυτο γυναικείο πρότυπο!

Η φωτογράφος Suzanne Heintz λοιπόν, ετών 42, η οποία μεγάλωσε σε οικογένεια Μορμόνων, βαρέθηκε να ακούει τη γκρίνια της μητέρας της και αποφάσισε να απαλλαγεί μια και καλή από αυτή (τη γκρίνια πάντα). Μιας και δεν μπορούσε να βρει τον κατάλληλο άντρα, ώστε να φτιάξει τη δική της οικογένεια, και μιας και οι γονείς αλλά και ο περίγυρός της, θεωρούσαν ότι επιτυχία για μία γυναίκα να βρει άντρα και να κάνει παιδιά, έκανε ακριβώς αυτό!

Δημιούργησε λοιπόν έναν ψεύτικο σύζυγο και μία ψεύτικη κόρη, σαν τις κούκλες που βλέπουμε στις βιτρίνες, και τα τελευταία 14 χρόνια, εκτός του ότι δεν τους αποχωρίζεται ποτέ, απαθανατίζει με το φωτογραφικό της φακό οτιδήποτε κι αν κάνει μαζί τους. Από την ημέρα του γάμου, το ταξίδι του μέλιτος, διακοπές, ταξίδια και πικ-νικ, η Suzanne έχει δημιουργήσει μία εικονική ζωή και πραγματικότητα, στην προσπάθειά της να διαμαρτυρηθεί σχετικά με την προκατάληψη που θέλει τις γυναίκες αποκλειστικά μάνες και νοικοκυρές.

Οπότε την επόμενη φορά που θα η μανούλα θα σας κάνει έξαλλη με την πίεση για γάμο και παιδιά, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε ηλικία 51ος ετών»

Αποκάλυψη τώρα: Το μαγικό τρικ ομορφιάς, που κάθε γυναίκα οφείλει να ξέρει!