Ποτό ανάμεσα στα σύννεφα: Τα 15 πιο συγκλονιστικά rooftop bars στον κόσμο

Ποτό ανάμεσα στα σύννεφα: Τα 15 πιο συγκλονιστικά rooftop bars στον κόσμο

Το «πάμε να πιούμε ένα ποτάκι» μόλις απέκτησε εντελώς διαφορετικό νόημα.

Είσαι στη δουλειά, έχεις πήξει, τρέχεις να προλάβεις τα deadlines και το μόνο που σκέφτεσαι είναι «πότε θα τελειώσω να πάω για ένα ποτό». Είσαι στο σπίτι, η τηλεόραση δεν έχει τίποτα, θες να βγεις λίγο από τους τέσσερις τοίχους να ξεσκάσεις, παίρνεις τηλέφωνο την κολλητή σου και της λες «δεν πάμε για ένα ποτάκι;». Έχεις τσακωθεί με τον φίλο σου, έχεις προβλήματα στο σπίτι, έχεις αγχωθεί για τη νέα δουλειά, έχεις απλά την ανάγκη να πας κάπου και να «αδειάσεις» το μυαλό σου, πίνοντας ένα χαλαρό ποτό. Σίγουρα έχεις βρεθεί σε μία (ή και σε όλες) από τις παραπάνω θέσεις πάνω από μια φορά τον μήνα, μην σου πω την εβδομάδα. Και σίγουρα έχεις ένα bar-στέκι στο οποίο τρέχεις κάθε φορά που χρειάζεσαι μια φυγή από όλους και όλα.

Κοίτα να δεις όμως που η φυγή σου αυτή θα ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, αν το στέκι σου ήταν ένα από τα 15 rooftop bars που πρόκειται να σου δείξουμε.

Η ταξιδιωτική στήλη του βρετανικού Telegraph έκανε πρόσφατα ένα μεγάλο αφιέρωμα στα bars που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο κτιρίων σε όλο τον κόσμο και διάλεξε τα πιο εντυπωσιακά από αυτά, με την πιο συγκλονιστική θέα, ανατρεπτικό design αλλά και τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας/διασκέδασης. Μπείτε λοιπόν στη photo gallery και περιηγηθείτε σε μερικές από τις πιο μαγευτικές «ταράτσες» που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας και, που ξέρεις, ίσως μια μέρα πιεις εκείνο το ποτό που τόσο θα έχεις ανάγκη πάνω μία από αυτές, χαζεύοντας το θεαματικό σκηνικό που θα απλώνεται μπροστά σου.