Θα το λατρέψετε: Το προϊόν που βάζει τέλος στο δίλημμα φλατ ή ψηλοτάκουνα

Γωγώ Φούντα
Θα το λατρέψετε: Το προϊόν που βάζει τέλος στο δίλημμα φλατ ή ψηλοτάκουνα

Δεν θα υπάρξει γυναίκα που να μην ενθουσιαστεί με τη νέα αυτή εφεύρεση

Πόσες φορές δεν έχετε προβληματιστεί σχετικά με τα παπούτσια που θα φορέσετε για να βγείτε από το σπίτι; Και δεν εννοούμε για να πάτε να ψωνίσετε στο super market, αλλά να πάτε στη δουλειά, να βγείτε για εναν καφέ ή ένα ποτό. Το μεγαλύτερο συνήθως δίλημμα, είναι φλατ ή ψηλοτάκουνο, μιας και συγκρούονται η άνεση και το... sex appeal.

Κορίτσια εκεί έξω σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημά σας μόλις λύθηκε μιας και μία ομάδα νεαρών φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι Λουκάς Καρακικές, Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και Καλλιόπη Τάτση στο πλαίσιο της εργασίας τους για το μάθημα Επιχειρηματικότητα, δημιούργησαν ένα προιόν που σίγουρα θα λατρέψετε!

Πρόκειται για την πτυσσόμενη γόβα η οποία μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, μπορεί να γίνει από φλατ... ψηλοτάκουνη, λόγω του ιδιαίτερου και επαναστατικού της σχεδιασμού. «Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος» είπε ο Λουκάς Καρακικές.

«Το προϊόν το οποίο έχει σκοπό να κάνει πιο άνετη και κομψή την ζωή της γυναίκας, είναι μια μπότα-γόβα, η οποία, με έναν ειδικό μηχανισμό (πτυσσόμενο), θα μετατρέπει το φλατ παπούτσι σε ψηλό και αντίστροφα. Κύρια επιδίωξή μας είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των καταναλωτών και να μπορούν -ανά πάσα ώρα και στιγμή- να κάνουν τις δουλειές τους χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια της μέρας. Θα δώσει τη δυνατότητα στους πελάτες μας (γυναικείο κοινό) να είναι ευέλικτες και άνετες κατά τη διάρκεια των καθημερινών τους υποχρεώσεων και να μην έχουν την ανάγκη να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων αυτών. Θα τους προσφέρει την άνεση να κάνουν οτιδήποτε από το πρωί έως και το βράδυ που θα βρίσκονται εκτός σπιτιού και θα μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να μετατρέπουν και να προσαρμόζουν τα παπούτσια τους στις οποιεσδήποτε ανάγκες τους. Με τον εκπληκτικό μηχανισμό που θα υπάρχει στα παπούτσια τους θα μπορούν να κάνουν τα παπούτσια τους ψηλά(μπότες, γόβες κτλ) ή απλά να είναι φλατ».

Η ομάδα, η οποία έχει ιδρύσει την εταιρεία SkyWalker κάνει επαφές προκειμένου να διεισδύσει στην αγορά. Με το καλό και σύντομα!

DPG Network