Αποκλειστικά στο Queen.gr ένα από τα ζευγάρια της πιο ξεχωριστής καμπάνιας για την αγάπη!

Αποκλειστικά στο Queen.gr ένα από τα ζευγάρια της πιο ξεχωριστής καμπάνιας για την αγάπη!

Λένε πως η αγάπη έχει πολλές «γεύσεις» και η αλήθεια είναι πως αν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει στη ζωή σου, τότε θα γνωρίζεις πως κάθε σχέση είναι διαφορετική.

Όλοι και όλες θέλουμε να βρούμε -ή να ξαναβρούμε- κάποια στιγμή την πραγματική αγάπη, την αγάπη εκείνη που δεν λογαριάζει προβλήματα και «φουρτούνες». Παρόλα αυτά, πολλές φορές αφήνουμε την καθημερινότητα και τους γύρω μας να μας επηρεάζουν και κάνουμε πίσω με το πρώτο εμπόδιο που συναντάμε. Ναι, φοβόμαστε να εμπιστευτούμε, να πιστέψουμε σε κάτι δυνατό και τρέμουμε το διαφορετικό -ακόμη και αν βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως είναι το σωστό για εμάς.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως «όπου υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχει εμπόδιο» και «μια ματιά» στη νέα καμπάνια της Lacta -η οποία κατάφερε και φέτος να μας συγκινήσει- αρκεί για να μας αποδείξει ότι αξίζει να παλεύουμε για έναν άνθρωπο που κάνει την καρδιά μας να χτυπά δυνατά, ακόμη και αν χρειάζεται να παλέψουμε για εκείνον!

Για τη Βάσω και τον Κώστα, ένα από τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια #ActForLove, η απαιτητική καθημερινότητα όχι μόνο δεν τους απομάκρυνε αλλά αντιθέτως, κατάφερε να τους φέρει ακόμη πιο κοντά -και για την ακρίβεια ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού σύντομα σκοπεύουν να παντρευτούν.

Είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο και το μόνο που ονειρεύονται είναι να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί. Και ναι, παρά το γεγονός ότι γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, ερωτεύτηκαν έντονα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέληξαν να κάνουν τα πάντα μαζί. Πράγματι, οι δυο τους συζούν, ταξιδεύουν, ενώ συνεργάζονται ακόμα και στη δουλειά -αφού και οι δύο ασχολούνται με τη γυμναστική! Βλέπεις, ο Κώστας είναι παραολυμπιονίκης και η Βάσω Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Με λίγα λόγια, λοιπόν, αυτό το ζευγάρι αποτελεί -μεταξύ άλλων- την απόδειξη ότι μπορείς να βρεις την αγάπη και στο Διαδίκτυο, αρκεί να ανακαλύψεις τον κατάλληλο άνθρωπο -και να είσαι πάντα προσεκτική μιας και οι κίνδυνοί εκεί έξω είναι πολλοί!

Για τη Βάσω και τον Κώστα, η αγάπη είναι μια «γεύση» από τον παράδεισο

Διαβάζοντας, λοιπόν, την ιστορία τους, αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τους δύο αυτούς ερωτευμένους νέους για να μάθουμε τι «γεύση» έχει -τελικά- η πραγματική αγάπη. Για τη Βάσω και τον Κώστα, είναι «μια “γεύση” από τον παράδεισο την οποία αξίζει να γευτούμε όλοι» και η αλήθεια είναι πως δεν θα μπορούσαμε να εξηγήσουμε με καλύτερα λόγια την ουσία του μοναδικού αυτού συναισθήματος.

Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις τι είπαν η Βάσω και ο Κώστας στο Queen.gr και να διαπιστώσεις και εσύ ότι εν έτει 2019, υπάρχουν ζευγάρια που παλεύουν για την αληθινή αγάπη!

Πείτε μας λίγα λόγια για το πώς γνωριστήκατε και τι περιλαμβάνει σήμερα η καθημερινότητά σας;

Ήμασταν φίλοι στα social media είχαμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα λόγω αθλητισμού και λόγω της δουλειάς της Βάσως και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Έτσι βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού και μετά από 1,5 χρόνο σχεδιάζουμε τον γάμο μας. Η καθημερινότητα μας περιλαμβάνει την εργασία μας. Η Βάσω εργάζεται σε εταιρεία ως Διαιτολόγος- Διατροφολόγος και εγώ εργάζομαι στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Η Βάσω αφιερώνει χρόνο και στο Instagram καθώς κάνει καθημερινά diet coaching μέσω του profile της (@dietitians_diary) και γυμνάζεται συστηματικά. Εγώ παράλληλα ασχολούμαι με τον πρωταθλητισμό και συγκεκριμένα με το άλμα εις μήκος και προετοιμάζομαι για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019. Το βράδυ βρισκόμαστε σπίτι, όπου η Βάσω ήδη έχει φροντίσει να μαγειρέψει και για την επόμενη ημέρα. Χαλαρώνουμε, συζητάμε πολύ και βλέπουμε, όπως όλοι, Netflix.

Τι θαυμάζει περισσότερο ο ένας πάνω στον άλλο;

Βάσω: Στον Κωνσταντίνο θαυμάζω το ότι μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς να αντιμετωπίζει καμία δυσκολία, βρίσκει λύση για όλα, είναι ακομπλεξάριστος σε όλα και μου αρέσει που έχει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Είναι πολύ τρυφερός και είναι ένας άντρας που θα ήθελε κάθε γυναίκα δίπλα της.

Κωνσταντίνος: Στη Βάσω θαυμάζω το ότι παρόλο που έχει περάσει και αυτή δύσκολα στη ζωή της, τα έχει καταφέρει όλα μόνη της. Θαυμάζω ακόμη το πείσμα της, την αγάπη και τον ζήλο για την εργασία της καθώς και το ότι εμπνέει τον κόσμο καθημερινά στο να είναι υγιής και ευτυχισμένοι. Επίσης, είναι ο πιο γλυκός και καλόκαρδος άνθρωπος που έχω γνωρίσει.

Μπορούν τα social media να σου γνωρίσουν την αληθινή αγάπη;

Εμείς είμαστε άτομα που δεν βγαίνουμε πολύ και ειδικά το βράδυ οπότε, θα ήταν λίγο απίθανο να γνωριστούμε έξω. Άρα, είμαστε η απόδειξη ότι μπορείς να βρεις την αγάπη και από τα social media, αρκεί να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και να τον γνωρίσεις καλά. Εμείς, βέβαια, είχαμε πολλούς κοινούς γνωστούς λόγω του χώρου με τον οποίο συναναστρεφόμαστε άρα, δεν ήταν και τόσο τυχαία η γνωριμία μας. Θεωρούμε, όμως, ότι όλοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτό το θέμα γιατί παραμονεύουν και κίνδυνοι στις γνωριμίες του Διαδικτύου.

Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε στην καμπάνια της Lacta;

Μας έκαναν πρόταση για τη συγκεκριμένη καμπάνια και τη βρήκαμε άκρως ενδιαφέρουσα! Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε και ειλικρινά, ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς.

Ποιο άλλο από τα ζευγάρια του #ActForLove θαυμάζετε για το θάρρος του;

Θαυμάζουμε την Ειρήνη με τον Πάνο, όπου ο Πάνος έχει χάσει την όραση του και από ένα λάθος τηλεφώνημα ερωτεύτηκε την Ειρήνη, ακούγοντας απλώς τη φωνή της. Και την Εύη με τον Νίκο -ο οποίος είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο- και δηλώνουν ότι σαν ζευγάρι, τίποτα δεν τους περιορίζει! Και το πιστεύουμε!

Είναι ο έρωτας ή μήπως η αγάπη που μπορεί να νικήσει τα πάντα;

Αν μιλάμε για ένα ζευγάρι, όλα ξεκινούν από τον έρωτα. Η αγάπη όμως είναι αυτή που νικάει τα πάντα, η αγάπη είναι μια «γεύση» από τον παράδεισο και καλούμαστε να τη «γευτούμε» όλοι!

Πώς ονειρεύεστε το μέλλον;

Ονειρευόμαστε και ευχόμαστε να είμαστε υγιείς και αγαπημένοι και πρώτα ο Θεός, να δημιουργήσουμε μία όμορφη οικογένεια! Όλα τα άλλα γίνονται.

Όπως διαπίστωσες, λοιπόν, κάθε ερωτευμένο ζευγάρι αισθάνεται την αγάπη διαφορετικά. Το σημαντικό είναι να μάθουμε να αγκαλιάζουμε όλες τις «γεύσεις» της αγάπης και συγκεκριμένα, της αγάπης που δεν κάνει διακρίσεις και δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη «εμπόδιο»! Άλλωστε, αυτό που έχει τελικά μεγαλύτερη αξία στη ζωή, είναι να νοιάζεσαι για κάποιον και να τον αγαπάς για αυτό που πραγματικά είναι!