Κούκλος ο Mark Zuckerberg

Κούκλος ο Mark Zuckerberg

Θέλετε έναν πολυεκατομμυριούχο του χεριού σας; Τώρα μπορείτε να τον έχετε!

Σπανίως το πρόσωπο πίσω από μια επιτυχημένη επιχείρηση είναι οικείο στα πλήθη. Αλλά το πρόσωπο του νεαρού πολυεκατομμυριούχου ιδρυτή της υπέρ-δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook είναι γνωστοί τοις πάσι. Τώρα μπορεί να βρίσκεται πάντα μαζί σας ως γούρι για μια παρόμοια τύχη, ίσως, ή ως τοτέμ για να λατρεύετε ευγνωμονώντας το για το αγαπημένο σας facebook ή για όποια, τέλοσπάντων, χρήση θέλετε.

Ο Mark κυκλοφορεί και είναι κούκλος. Ντυμένος απλά, όπως κάθε nerd (σπασικλάκι ντε) που σέβεται τον εαυτό του με bluejean και φούτερ με κουκούλα και με κορυφαίο στοιχείο της εμφάνισής του τις old school πλαστικές παντόφλες Adidas του φέρνει μαζί του το καρτελάκι «poke» και «like» για να σας θυμίζει πάντα ποιος είναι και πόσο άλλαξε τη ζωή σας.

Κυκλοφορεί σε 300 συλλεκτικά αντίτυπα και μπορείτε να τον αποκτήσετε με μόλις 69,90 δολάρια στο store.micgadget.com και να ζήσετε μαζί με τον πολυεκατομμυριούχο σας εσείς καλά και εμείς καλύτερα. Και, για να ξέρετε, αν ο Mark και το facebook δεν είναι του γούστου σας αλλά είστε από εκείνους που πίνουν νερό στο όνομα του Steve Jobs και των Mac και ο άνθρωπος της Apple κυκλοφορεί σε φιγουρίνι και μπορεί να γίνει ολόδικός σας με ένα κλικ στο ίδιο κατάστημα.