Μιλφέιγ με φρούτα

3 SHARES

Τέλειο γλυκό

Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα φρούτα:

100 γρ. raspberries

100 γρ. blueberries

 

Για τη ζύμη:

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 πρέζα αλάτι

100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια

1 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 αυγό, χτυπημένο

2 κ.σ. ζάχαρη άχνη

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies