Σοκολατένιος κορμός με χαλβά

12 SHARES

#tsoulotip: Το χαλβά τον βάζουμε τελευταίο στη σοκολάτα γιατί δεν θέλουμε να έχει υψηλή θερμοκρασία η σοκολάτα και λιώσει ο χαλβάς.

ΥΛΙΚΑ
500γρ. χαλβά κομμένο σε κύβους
100γρ. φουντούκια ολόκληρα
100γρ. καρύδια ολόκληρα
400γρ. κουβερτούρα
2κ.σ. σουσάμι
¼ κ.γ. κανέλλα
1κ.γ. κονιάκ

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies