Πάστα φλώρα με μαρμελάδα ροδάκινο

4 SHARES

#tsoulotip: βούτυρο πρέπει να είναι παγωμένο αλλιώς δε θα γίνει τραγανή η ζύμη.

ΥΛΙΚΑ
420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
30 ml. Γάλα, πλήρες
40γρ. Ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από ένα λεμόνι
1 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
1 Πρέζα αλάτι
1 Αυγό

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies